Vakantiehuis Brielle: Lodge type Sunset 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Zwartewaal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Brielle, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge voor 4 personen op Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal, Zuid-Holland, Nederland.

Direct aan het Brielse Meer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Roompot Lakeside Resort Brielle. Vakantiepark aan het water met kinderanimatie.

Deze nieuwe Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 4-personen heeft in de woonkamer vloerverwarming en een tv met streamfuncties. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat (Nespresso) en een waterkoker. Apart toilet. Boven twee 2-persoonsslaapkamers elk met badkamer ensuite met wastafel, douche en toilet. Ook op de bovenverdieping een balkon. Beneden een overdekt terras met loungeset en tuinmeubilair.  In deze lodge kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten op dit vakantiepark in Brielle

Als gast in deze Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Het park is autoluw en heeft een servicepoint met minimarkt. Voor de kinderen is er kinderanimatie en een speeltuin met speeltoestellen. Verder op het park een afhaalservice, een eetcafé en een restaurant. In het vlakbij gelegen Zwartewaal kunt u de dagelijkse boodschappen halen.

De omgeving van Roompot Lakeside Resort Brielle

Op dit mooie vakantiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten de omgeving. Het park ligt direct aan het Brielse meer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten of verken de omgeving per kano. Ga met de kinderen lekker naar het strand in Rockanje om schelpen te zoeken of zandkastelen te bouwen. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar het familiepark Drievliet, hier zijn voor alle leeftijden wel gave attracties. Ook Diergaarde Blijdorp is zeker de moeite waard. Zo vlakbij de stad Rotterdam is er van alles te beleven.

Deze gezellige Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit mooie vakantiepark in Zwartewaal vlakbij Brielle in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht