Vakantiehuis Brielle: Lodge type Meadow 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Zwartewaal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Brielle, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige lodge voor 6 personen op Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal, Zuid-Holland, Nederland.

Direct aan het Brielse Meer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Roompot Lakeside Resort Brielle. Vakantiepark aan het water met kinderanimatie.

Deze vrijstaande Roompot Lakeside Resort Lodge type Meadow 6-personen heeft grote ramen voor lekker veel lichtinval. De knusse woonkamer heeft vloerverwarming en een tv met streamfuncties. In de open keuken kunt u een heerlijke maaltijd bereiden. Er is een kookplaat, combimagnetron, koffiecupapparaat, waterkoker en een afwasmachine. Apart toilet. Een 2-persoonsslaapkamer met ensuite een badkamer met douche en wastafel. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed en er is een slaapzolder voor 2 personen Extra badkamer met douche en wastafel. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Buiten op het terras tuinmeubilair en loungeset. In de slaapkamers kan geen kinderbedje worden geplaatst.

Over dit vakantiepark vlakbij Brielle

Op dit nieuwe vakantiepark komt u heerlijk tot rust en laat u de dagelijkse beslommeringen achter u. Op het park zijn fietsen te huur, maak een prachtige fietstocht in de omgeving van het Brielse Meer. U kunt ook per kano te omgeving verkennen. Bij het servicepoint op het park is een kleine minimarkt. De kinderen vermaken zich wel bij de Kids Club of in de speeltuin. Ook op het park een afhaalservice, eetcafé en een restaurant. In Zwartewaal kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in de omgeving van dit resort

Als gast van deze Roompot Lakeside Resort Lodge type Meadow 6-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het strand van Rockanje aan de Noordzeekust is niet ver en daar valt altijd wel iets te beleven. Ga lekker zandkastelen bouwen of schelpen zoeken met de kinderen. Beoefen watersport op het Brielse Meer zoals surfen of kitesurfen. Zo in de nabijheid van Rotterdam is er van alles te doen, een dagje Diergaarde Blijdorp zal zeker in de smaak vallen maar ook een tripje naar het Zeeuwse Deltapark Neeltje Jans in het prachtige Nationaal Park de Oosterschelde is de moeite waard. Souvenirs halen voor de achterblijvers? Dat kan in het gezellige vestingstadje Brielle.

Laat de dagelijkse drukte achter u en geniet met volle teugen van deze geweldige omgeving vlakbij deze Roompot Lakeside Resort Lodge type Meadow 6-personen aan het Brielse Meer. U komt uitgerust weer terug van uw vakantie. Wij nodigen u daarom van harte uit. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht