Vakantiehuis Breskens: Studio type S 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Droompark Schoneveld Breskens Zeeland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse studio voor 2 personen te huur op EuroParcs Schoneveld in Breskens, Zeeland, Nederland.

In Zeeuws Vlaanderen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op vakantiepark EuroParcs Schoneveld in de maritieme badplaats Breskens, Zeeland, Nederland. Luxe vakantiewoningen met een ideale locatie vlakbij het strand.

Deze moderne EuroParcs Schoneveld Studio type S 2-personen beschikt over een badkamer met douche en toilet. Er is een koelkast en bestek aanwezig, maar geen kookmogelijkheid. Mocht u deze studio reserveren, dan ontvangt u de luxe hotelservice bij met zoals opgemaakte bedden, handdoeken en een keukenpakket. Huisdieren zijn toegestaan en op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Op Vakantiepark Schoneveld in Breskens

Dit vakantiepark ligt op een locatie vlakbij het Noordzeestrand dus ideaal voor de strandliefhebber! Op het park zelf zijn er diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een wellness met sauna en zonnebank, supermarkt en een snackbar. Voor de kinderen zijn er speeltuinen, een airtrampoline, skelterverhuur en in de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Verder is er nog een bowling- en jeu de boulesbaan. In het restaurant Schoneveld met ruim terras kunt u genieten van een overheerlijk diner. Op het park kunnen er diverse arrangementen worden bijgeboekt zoals een gourmet- BBQ- en wellness-arrangement en een ontbijtbox met elke dag verse broodjes.

De omgeving van het park

Als gast van deze EuroParcs Schoneveld Studio type S 2-personen kunt u genieten van de rust en de ruimte in het Zeeuwse land. Er zijn voldoende uitstapjes in de omgeving te maken, zoals de Belgische steden Knokke, Gent of Brugge. Zeer zeker de moeite waard! Geniet van de prachtige natuur van de Westerschelde en zoek naar de zeehonden op de zandbanken! Bezoek zeker ook het attractiepark Neeltje Jans. De omgeving leent zich ook prima voor prachtige fietstochten door Zeeuwse land. Fietsen zijn bij de receptie te huur. Kortom voldoende mogelijkheden, u komt vast tijd tekort!

In deze gezellige EuroParcs Schoneveld Studio type S 2-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Zeeland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht