Vakantiehuis Breskens: Lodge 6C 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Breskens, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Lodge 6C voor 6 personen op Vakantiepark Zeebad

Mooie lodges te huur voor 4 - 6 personen op het direct aan strand en zee gelegen Vakantiepark Zeebad in Breskens, Zeeland. Familiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Deze stijlvolle nieuwe Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6C 6-personen beschikt over 3 slaapkamers (2 boven, 1 beneden), 2 badkamers met douche, wastafel en 1 apart toilet, een ruim woongedeelte met sofa, stoelen, tafel, Smart TV, gratis WIFI, afgeschermde wandcontactdozen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser, waterkoker, combi-magnetron en eettafel met stoelen. Type Lodge 6C is rookvrij en beschikt over een berging. Ideaal om uw fietsen te stallen.

Voor buiten heeft u de beschikking over een terras met tuin en tuinmeubilair. Met voorkeur kan er een Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6C 6-personen geboekt worden met extra's als een regendouche, zonneligbedden, uitzicht op natuurgebied, tuinomheining, terrasheater, wasmachine, droger, buitenhaard, lounge-set, etc. Klik even op "prijzen en beschikbaarheid" voor alle opties, actuele prijzen en last-minute aanbiedingen.

Faciliteiten Vakantiepark Zeebad in Breskens

Het ruim opgezette Vakantiepark Zeebad beschikt over flink wat voorzieningen. Zo zijn er diverse speeltuinen, tennisbanen (ook binnen), sport- en speelvelden, een snackbar en eetcafé, een overdekt zwembad met peuter- en kleuterbadje, Koos Kids Club, een biljarttafel, recreatieruimte, tafeltennis, er zijn vismogelijkheden, u kunt er fietsen huren, er is een wasserette en een receptie. Op het park worden verder diverse sport en animatieactiviteiten georganiseerd.

Mogelijkheden omgeving

De omgeving van deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 4-personen is zeer fraai. Vrijwel direct aan de Zeeuwse kust, maar ook dicht bij de Belgische grens. Een uitstapje naar de prachtige Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent zijn daarom zeker aan te bevelen. Vlakbij het park ligt de toeristische badplaats Breskens met diverse winkels, restaurants en gezellige terrasjes.

U bent van harte welkom in deze mooie Lodge 6C 6-personen op Vakantiepark Zeebad in Breskens. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht