Vakantiehuis Breskens: Lodge 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Breskens, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Lodge 6B voor 6 personen op vakantiepark Zeebad aan de Zeeuwse kust

Mooie lodges te huur voor 4 - 6 personen op het direct aan strand en zee gelegen Vakantiepark Zeebad in Breskens, Zeeland. Familiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Deze nieuwe Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6B 6-personen heeft een woonkamer met zit- en eethoek en Smart TV, in de keuken beschikt u over een combimagnetron, koffiepadapparaat, koelvriescombinatie, waterkoker en afwasmachine. Er zijn drie slaapkamers waarvan één een stapelbed heeft. Apart toilet. De badkamer heeft een douchecabine en wastafel. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. Voor het gebruik van WIFI hoeft u niets te betalen. Dit type is gelijkvloers en rookvrij. Wilt u extra's? Dat is mogelijk, u kunt een lodge reserveren met voorkeur zoals een buitenhaard, tuinomheining, wasmachine, wasdroger en zonneligbedden. Kijkt u voor meer extra's even op de website!

Omgeving Zeebad Breskens

Deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6B 6-personen is mooi gesitueerd op het ruim opgezette vakantiepark Zeebad, vlakbij Breskens. Gelegen in een prachtige omgeving met fraaie stranden, mooie kusten en gezellige dorpjes. Tips: breng een bezoek aan Zoo Antwerpen, kinderparadijs 't Krekeltje, Plopsaland De Panne, het pretpark/speeltuincomplex Mini Mundi in Middelburg, Berkenhof Tropical Zoo en Skidome Terneuzen.

Wat is er te doen op het park aan de kust in Zeeland

Als gast van de Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6B 6-personen hoeft u zich niet te vervelen. Want op het park is genoeg te doen! Er is een overdekt zwembad, een afzonderlijk peuter- en kleuterbad, een recreatieruimte, tennisbanen (ook indoor), tafeltennis, diverse sport- en speelvelden, speeltuinen en er worden diverse sport en animatieactiviteiten georganiseerd. Daarnaast kunt u er prima vissen en zijn er fietsen te huur.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige, van alle gemakken voorziene Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 6B 6-personen op Vakantiepark Zeebad in Breskens in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht