Vakantiehuis Breskens: Lodge 4B 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Breskens, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Lodge 4B voor 4 personen op vakantiepark Zeebad, Breskens, Zeeland

Mooie lodges te huur voor 4 - 6 personen op het direct aan strand en zee gelegen Vakantiepark Zeebad in Breskens, Zeeland. Familiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Deze stijlvol ingerichte vrijstaande Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 4B 4-personen is als volgt ingericht, woonkamer met eet- en zithoek en Smart TV. De open keuken is voorzien van een waterkoker, afwasmachine, koffiepadapparaat, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De twee slaapkamers hebben elk een badkamer met douchecabine en wastafel. Apart toilet. Buiten op het terras beschikt u over tuinmeubilair. In deze lodge is het gebruik voor WIFI gratis! De accommodatie is geheel gelijkvloers en rookvrij. Ligging aan het water. Voor speciale aanbiedingen of meer extra's? Kijkt u even op de website!

Voorzieningen Vakantiepark Zeebad in Breskens

Deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 4B 4-personen is gelegen op Vakantiepark Zeebad vlakbij de leuke badplaats Breskens. Het park beschikt over verschillende sport- en speelfaciliteiten, een overdekt zwembad, een recreatieruimte, er is fietsverhuur, een wasserette, een snackbar en een bar en eetcafé. Vakantiepark Zeebad ligt vrijwel direct aan het strand en zee, dus volop watersportmogelijkheden.

Wat te doen in de omgeving van het park in Zeeland

De omgeving van deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Lodge 4-personen is ideaal. Mooi centraal gelegen om de prachtige kust van de regio Zeeuws-Vlaanderen te verkennen. Per fiets, boot, auto of te voet. Wat dacht u van een heerlijke strandwandeling. Of fietstochten door de duinen en pittoreske dorpjes. Vergeet ook een bezoek aan de prachtige stad Brugge niet !

In deze mooie Lodge 4B 4-personen nodigen wij u graag uit voor een verblijf. Graat tot ziens op Vakantiepark Zeebad in Breskens in de provincie Zeeland.

Ga terug naar overzicht