Vakantiehuis Breskens: Bungalow type SAS 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Breskens, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Mooie 6-pers. Bungalow type SAS op vakantiepark Zeebad, Zeeland

Vlakbij het Noordzeestrand gelegen vrijstaande bungalows te huur voor 6 - 8 personen op 5-sterren vakantiepark Zeebad in Breskens, Zeeland. Familiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Deze vrijstaande Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type SAS 6-personen beschikt over 3 slaapkamers (1 beneden, 2 boven), een badkamer met ligbad, wastafel en afzonderlijk toilet, een gezellig ingerichte woonkamer met sofa, stoelen, tafel en flatscreen tv, en een compleet uitgeruste keuken met kookplaat, vaatwasser, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en eettafel met stoelen. Dit type beschikt tevens over een berging. Ideaal om uw fietsen in te stallen. De vakantiewoning is rookvrij.

Voor buiten beschikt u over een terras met tuin, parasol en tuinmeubilair. Het type SAS kan met diverse extra's geboekt worden. Hiervoor betaalt u eenmalig een kleine vergoeding. Opties: wasmachine, kindermeubilair, rustig gelegen, badkamer beneden, tuinomheining, koffiepadapparaat, etc. Klik even op de oranje button voor alle opties, actuele prijzen en last-minute aanbiedingen.

Omgeving van het park

De omgeving van deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type SAS 6-personen leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen of fietstochten door de duinen en pittoreske Zeeuwse dorpjes. Breng een bezoekje aan het gezellige plaatsje Sluis, geniet van de prachtige natuur in natuurgebied het Zwin, ga lekker chillen op 1 van de vele terrasjes in Breskens, of maak een strandwandeling langs de kust.

Voorzieningen Vakantiepark Zeebad in Breskens

Als gast van deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type SAS 6-personen heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo vindt u op Vakantiepark Zeebad diverse speeltuinen, sport- en speelvelden, tennisbanen (ook binnen), tafeltennis, biljarttafel, recreatieruimte, een overdekt zwembad, een snackbar, eetcafé / bar, een wasserette en een receptie waar men u graag meer vertelt over de mogelijkheden op het park en in de omgeving.

Wij nodigen u van harte uit in deze vrijstaande bungalow type SAS 6-personen op Vakantiepark Zeebad in Breskens in de kustprovincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht