Vakantiehuis Breskens: Bungalow type F 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Droompark Schoneveld Breskens Zeeland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Schoneveld in Breskens, Zeeland, Nederland.

In het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland vlakbij het Noordzee strand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op het EuroParcs Schoneveld in Breskens, Zeeland. Ideale locatie voor een strandvakantie in Nederland.

Dit EuroParcs Schoneveld Breskens Chalet type F 6-personen is een gezellig en modern ingericht chalet met openslaande deuren naar het overdekte terras. In de open keuken heeft u de beschikking over een combimagnetron en filterkoffiezetapparaat. Enkele chalets hebben een afwasmachine. Er zijn drie slaapkamers. Bij aankomst hoeft u geen bedden meer op te maken dit is, als extra service, al voor u gedaan en er ligt een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douche en wastafel en toilet. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In dit chalet zijn huisdieren (max.2) toegestaan.

Vakantiepark EuroParcs Schoneveld

Als u een echte strandliefhebber bent is dit een ideale locatie. Dit chalet type F ligt dichtbij het strand! Op het park kunnen er diverse arrangementen worden bijgeboekt zoals een ontbijtbox met elke dag verse broodjes, maar ook een gourmet- of bbq arrangement zijn mogelijk U kunt op het park gebruik maken van de vele faciliteiten zoals het overdekt zwembad, een wellnessruimte met sauna en zonnebank, supermarkt. Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen in de schoolvakanties verzorgt door het animatieteam. Verder zijn er speeltuinen, een airtrampoline en skelterverhuur.  Even actief bezig zijn kan op de bowling- of jeu de boulesbaan. In het restaurant Schoneveld met gezellig terras kunt u genieten van een lunch of diner, voor de snelle hap is er een snackbar. Bij de receptie kunt u fietsen huren.

In de buurt van het park

De omgeving leent zich prima voor prachtige fietstochten door Zeeuwse land. U komt vast tijd tekort, want als gast van dit EuroParcs Schoneveld Breskens Chalet type F 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Bezoek de Westerschelde, met de zeehondjes die heerlijk liggen te zonnen op de zandbanken maar breng ook een bezoek aan de visserijmuseum of de vuurtoren in Breskens of het attractiepark Neeltje Jans. Wilt u cultuur snuiven of lekker shoppen dan kan dit ook in de Belgische steden Brugge, Knokke, of Gent.

Als gast van dit EuroParcs Schoneveld Breskens Chalet type F 6-personen beleeft u een top vakantie in de prachtige provincie Zeeland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark. Tot ziens !

Ga terug naar overzicht