Vakantiehuis Bovenkarspel: Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Bovenkarspel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Bovenkarspel, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Markermeer in Bovenkarspel, Noord-Holland, Nederland.

Vakantiepark gelegen aan het Markermeer met 4 tot 6-persoons Bungalows te huur op EuroParcs Markermeer. Vakantiehuizen direct aan het water.

Dit vrijstaande knusse EuroParcs Markermeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen is direct aan het water gelegen en heeft een modern ingerichte woonkamer met open keuken die is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en koelkast. Er zijn drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Het chalet heeft een eigen parkeerplaats en huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van Wifi is gratis!

Over vakantiepark EuroParcs Markermeer

Dit vakantiepark is direct aan het Markermeer gelegen op een prachtige locatie. Lekker genieten in het water of misschien een tochtje maken op het meer. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een airtrampoline. Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar Taste & More.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Markermeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen kunt u genieten van de water- en bosrijke omgeving. Bezoek de gezellige steden Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum of Hoorn met de kaasmarkt en het Westfries Museum. Voor de kleintjes is een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen een belevenis, de grotere zullen zich prima vermaken in het Klimpark Streekbos in Bovenkarspel.
Vraag even bij de receptie naar de folders van de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Wij zien u graag als gast van dit direct aan het water gelegen EuroParcs Markermeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen in de prachtige provincie Noord-Holland. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht