Vakantiehuis Bloemendaal aan Zee: Lodge type Sea House Family 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Overveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Bloemendaal aan Zee Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fantastische lodge voor 6 personen Vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee in Noord-Holland, Nederland.

Midden in de duinen vlakbij het strand luxe vakantiewoningen te huur voor 4 personen op vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee . Rustig gelegen park midden in de natuur, direct aan zee.

Deze vrijstaande Vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Family 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met flatscreen TV. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron en Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Twee slaapkamers, vide met twee slaapplaatsen. Op 1  slaapkamer kan een kinderbedje geplaatst worden. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Apart toilet. De beide slaapkamers zijn voorzien van een flatscreen TV. Deze lodge heeft grote raampartijen en het overdekte terras is voorzien van een loungeset. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark aan zee in Noord-Holland

Als gast in deze Vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Family 6-personen bent u zo op het strand, de lodge ligt midden in de duinen vlakbij zee. Heerlijk schelpen zoeken op het strand of de omgeving verkennen door een fiets op het park te huren. Op het park kunt u in de parkshop uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen en s' avonds lekker eten in de parkbrasserie.
Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

De omgeving van vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee

In de prachtig Noord Hollandse duinen kunt u heerlijk genieten. Voor de kinderen mag een bezoek aan de Linnaeushof, Europa's grootste speeltuin, niet ontbreken. Ook een bezoek aan de prachtige stad Haarlem is de moeite waard, een terrasje pakken in de badplaats Zandvoort behoort ook tot de mogelijkheden. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Family 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark aan zee in de provincie Noord-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht