Vakantiehuis Bloemendaal aan Zee: Lodge type Sea House Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Overveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Bloemendaal aan Zee Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige lodge voor 4 personen op vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Midden in de duinen vlakbij het strand luxe vakantiewoningen te huur voor 4 personen op vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee. Rustig gelegen park midden in de natuur, direct aan zee.

Deze knusse Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Comfort 4-personen heeft als indeling: woonkamer met hoekbank, eethoek en flatscreen TV, openslaande deuren naar de half overdekte veranda met loungeset. Twee slaapkamers met boxspringbedden, in elke slaapkamer een flatscreen TV. Badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een waterkoker. Deze 4-pers. lodge is voorzien van vloerverwarming, en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten op het park

Als gast in deze Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Comfort 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur midden in de duinen. Het park ligt op 100 meter van het strand. Geen zin aan koken? Geen probleem op het park kunt u voor uw lunch en diner terecht bij de parkbrasserie. Verder is een minishop voor uw dagelijkse verse broodjes voor het ontbijt en een Take Away waar u overheerlijke pizza's kunt halen.

De omgeving van Roompot Bloemendaal aan Zee

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar de Linnaeushof, een van de grootste speeltuinen van Europa! De gezellige badplaats Zandvoort is vlakbij en een dagje winkelen kan in de prachtige stad Haarlem.

Deze gezellige Roompot Bloemendaal aan Zee Lodge Type Sea House Comfort 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische Roompot Vakantiepark in Bloemendaal aan Zee in de provincie Noord-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht