Vakantiehuis Biddinghuizen: Villa type 8EL2 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Riante villa voor 8 personen te huur op bungalowpark Landal Waterparc in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Direct aan het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 4 - 22 personen te huur op bungalowpark Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland. Vakantiepark direct aan het strand met jachthaven en binnen- en buitenzwembad.

Deze vrijstaande Landal Waterparc Veluwemeer Flevoland Nederland Villa type 8EL2 8-personen heeft de volgende indeling; woonkamer met zit- en eethoek, gashaard, Flatscreen TV, DVD-speler en Radio-/CD-speler. Open keuken met grote koelkast, vaatwasser en combimagnetron, Senseo en koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met ligbad en douche en dubbele wastafel. Aparte ruimte met sauna. Op de eerste verdieping drie slaapkamers met elk twee 1 persoonsbedden en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Apart toilet. Extra kamer met zonnebank. De villa is standaard voorzien van een kinderbedje en kinderstoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. De bedden zijn voorzien van dekbedden en bij aankomst opgemaakt. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met (verstelbaar) tuinmeubilair en een parasol. Berging. De villa beschikt over gratis WIFI en is geheel rookvrij.

Over Landal Waterparc in Biddinghuizen

Als gast van de Landal Waterparc Veluwemeer Flevoland Nederland Villa type 8EL2 8-personen heeft u de beschikking over de diverse faciliteiten van het vakantiepark zoals een binnen zwembad met apart peuterbad en diverse waterattracties zoals een jetstream, bubbel/bruisbad en een kinderglijbaan. Een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad. In het indoorspeelparadijs, de airtrampoline of het nieuwe speelkasteel met glijbaan, loopbruggen en klimwand zullen uw kinderen zich prima vermaken!

In de buurt van het vakantiepark aan het Veluwemeer

Deze Landal Waterparc Veluwemeer Flevoland Nederland Villa type 8EL2 8-personen is een ideaal uitgangspunt om uitstapjes in de omgeving te maken, te genieten op het strand bij het park of op het Veluwemeer met veel watervertier. Lekker sportief bezig zijn? Dat kan op de twee all-weather tennisbanen of bij de naast het park gelegen waterskischool voor o.a. zeillessen, waterskiƫn of banaanvaren. Ook zijn op het park zijn fietsen en bolderwagens te huur. Lekker een dagje uit? Het Dolfinarium in Harderwijk en het attractiepretpark Walibi Holland liggen vlakbij!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige villa op het Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht