Vakantiehuis Biddinghuizen: Stacaravan type 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Biddinghuizen, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Stacaravan voor 6 personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Deze Aqua Centrum Bremerbergse Hoek stacaravan type 6-personen beschikt over een zithoek met TV en eethoek. De keuken is voorzien van een magnetron, gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Er zijn drie slaapkamers. Voor buiten een overdekt terras met tuinmeubilair en parasol.

Over vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. Lekker zwemmen en zonnen op de ligweide en ook de watersportliefhebbers komen hier aan kun trekken, je kunt er surfen, zeilen, waterskiën, of bootje varen. Op het park zijn boten te huur en kunt u er fietsen huren. Het park beschikt over een speeleiland met speel toestellen en een airtrampoline voor de kinderen. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals restaurant Bremerbergse Hoek en het Strandpaviljoen, heerlijk lunchen dineren of gezellig borrelen direct aan het Veluwe meer!

In de buurt van het vakantiepark

Als gast van deze Aqua Centrum Bremerbergse Hoek stacaravan type 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor leuke uitstapjes in de omgeving, het park ligt zeer centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. Met de fietspont bent u zo aan de overkant van het meer, de Veluwe is dan op korte afstand. Bezoek ook het historische stadje Elburg. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk is vlakbij. 
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Aqua Centrum Bremerbergse Hoek stacaravan type 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Flevoland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht