Vakantiehuis Biddinghuizen: Lodgetent type Medley 5-7-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Biddinghuizen, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Lodgetent voor 5 tot 7 personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Deze luxe Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Lodgetent type Medley 5-7-personen ligt vlakbij het strand van het Veluwemeer. In het woongedeelte een zit- en eethoek met in de keukenopstelling een vaatwasmachine, gasfornuiskoelkast met vriesvak, waterkoker en een Dolce Gusto koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met 2-persoons bedden, een bedstee en een slaapkamer met 2 persoons bed met hoogslaper. Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair.

Vakantiepark Biddinghuizen aan het Veluwemeer

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer zult u genieten van een top vakantie. Lekker zwemmen, en zonnen op het eigen zandstrand met ligweide. Er is altijd wel iets te doen aan het water, zoals surfen, zeilen, waterskiën, bootje varen of natuurlijk vissen. De kinderen kunnen zich prima vermaken op het speeleiland met speeltoestellen en een airtrampoline. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport-, spel- en wateractiviteiten voor alle leeftijden. Bij Restaurant Bremerbergse Hoek of bij het Strandpaviljoen aan het meer kunt u heerlijk lunchen, dineren of gezellig borrelen.

Uitstapjes in de omgeving van het park in Flevoland

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Lodgetent type Medley 5-7-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden, met de fietspont over het meer bent u zo ook op de Veluwe. Een dagje Attractiepark Walibi, is een belevenis voor de kinderen, maar het Dolfinarium in Harderwijk en de Apenheul in Apeldoorn zijn de moeite waard! Bezoek ook het historische stadje Elburg! 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren.

U kunt in deze Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Lodgetent type Medley 5-7-personen genieten van een super vakantie aan het Veluwemeer in Biddinghuizen. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht