Vakantiehuis Biddinghuizen: Chalet type Strandhuisje 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Biddinghuizen, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 4 personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Dit knusse Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Chalet type Strandhuisje 4-personen beschikt over een zit-en eethoek met in de keuken een gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Airco. Twee slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair en parasol. In dit chalet zijn geen huisdieren toegestaan en kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen

Het park ligt op een prachtige locatie aan het Veluwemeer. Er is een eigen zandstrand met ligweide. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin met meerdere speeltoestellen en een airtrampoline. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Lekker eten kun je bij het restaurant Bremerbergse Hoek met terras aan het Veluwemeer of bij Strandpaviljoen Bremerbaai. De dagelijks boodschappen kunt u halen in de parkwinkel.

De omgeving van het vakantiepark aan het Veluwemeer

Als gast van dit Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Chalet type Strandhuisje 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het park is centraal gelegen dus u kunt alle kanten op, met de fietspont bent u ook zo op de Veluwe. De kinderen zullen genieten van een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk en zelfs de Apenheul in Apeldoorn zijn niet ver. Maak ook een bezoek aan het historische stadje Elburg! 
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

In dit Aqua Centrum Bremerbergse Hoek Chalet type Strandhuisje 4-personen met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer zult u genieten van een heerlijke vakantie! Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht