Vakantiehuis Biddinghuizen: Chalet type Steltloper 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Flevostrand Biddinghuizen Flevoland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 4-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op het Molecaten Park Flevostrand. Vakantiepark met strand, binnen- en buitenzwembad.

Prachtige chalet voor een ideale gezinsvakantie. Dit Molecaten Park Flevostrand Chalet type Steltloper 4-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, keuken met afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een twee persoons bed en een slaapkamer met twee 1 -pers. bedden. Sommige chalets van dit type hebben en stapelbed. Er is bedlinnen aanwezig dit is bij de huurprijs inbegrepen. Buiten op de veranda is er tuinmeubilair aanwezig. Huisdieren (max. 2 pers chalet) zijn toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi. U kunt parkeren op de centrale parkeerplaats op het park.

Het vakantiepark Flevostrand

Op dit vakantiepark kunt u als gast van Molecaten Park Flevostrand Chalet type Steltloper 4-personen genieten van vele watersporten op het Veluwemeer, of op het strand, waar je lekker kunt zonnen, zwemmen en spelen. Bij zeilschool De Randmeren kun je terecht voor zeil- en surflessen en bootverhuur. Lekker zwemmen kan in het buitenzwembad, maar ook op het park gelegen binnenzwembad met glijbaan, whirlpool en kinderbad. Het binnenbad is tegen een kleine vergoeding toegankelijk. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje, maar je kunt ook meedoen aan een te gekke schuimparty met gave muziek en veel schuim, wat een feest om dit te beleven. Verder is er een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, midgetgolf en een sportveld. Een balletje slaan op de all-weatherbanen is ook een optie. Bij het restaurant Zuid Zoet Zout, met terras aan de Veluwemeer, kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Er is een supermarkt en snackbar op het park.

De omgeving van het park Flevostrand in Biddinghuizen

In de omgeving van dit familiepark is er voldoende te beleven. Natuurlijk de diverse watersporten in de jachthaven bij het park maar er zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Bezoek de historische stadjes Elburg of Spakenburg. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het Dinopark in Zwolle of het doepark Nooterhof. Ook de grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk en de Apenheul in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen zijn niet ver rijden. En een dagje shoppen kan prima in Almere of Lelystad!

In dit gezellige aan het strand gelegen Molecaten Park Flevostrand Chalet type Steltloper 4-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige polderlandschap. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht