Vakantiehuis Biddinghuizen: Chalet type Meerkoet 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Flevostrand Biddinghuizen Flevoland Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knus 2-persoons chalet te huur op Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op het Molecaten Park Flevostrand. Vakantiepark met strand, binnen- en buitenzwembad.

Dit gezellige kleine Molecaten Park Flevostrand Chalet type Meerkoet 2-personen is een knus chalet en ideaal om met 2 personen te genieten van een fijne vakantie. Huisdieren zijn tegen betaling (maximaal 2) toegestaan. De indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, open keuken met magnetron, waterkoker en filter koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2 persoonsbed en badkamer met douche, wastafel en toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten op de veranda kunt u gebruikmaken van tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Dit familiepark Molecaten Park Flevostrand ligt direct aan het Veluwemeer waar je kunt zonnen op het strand, maar ook zwemmen, varen en vissen. Op het park is een speeltuin, een airtrampoline, tafeltennis, jeu de boules-baan en midgetgolfbaan. Voor een partijtje tennis kunt u terecht op de all-weatherbanen. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty! In de jachthaven bij het park kunt u zeil- en surflessen reserveren en een bootje huren behoort ook tot de mogelijkheden. Op het park zelf is een buitenzwembad met kinderbad en ook een binnenzwembad met glijbaan, waterval, whirlpool en kinderbad, dit is toegankelijk tegen een kleine vergoeding. Op het terras direct aan het Veluwemeer kunt u genieten van een hapje en een drankje in het Restaurant Zuid Zoet Zout. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt.

De omgeving

Als gast van dit Molecaten Park Flevostrand Chalet type Meerkoet 2-personen kunt u natuurlijk genieten van allerlei watersporten op het Veluwemeer, maar ook wandelen en fietsen kan in het waterrijke Flevoland, de wandel- en fietsroutes liggen voor u klaar bij de receptie!
Bezoek ook de gezellige Zuiderzeestadjes zoals Elburg en Harderwijk. Ook de grote attractie- en dierenparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn of Walibi in Biddinghuizen zijn niet ver rijden vanaf het park. 

In dit gezellige Molecaten Park Flevostrand Chalet type Meerkoet 2-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Flevoland! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht