Vakantiehuis Biddinghuizen: Chalet type Honingbij 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Flevostrand Biddinghuizen Flevoland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland.

Direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op het Molecaten Park Flevostrand. Vakantiepark met strand, binnen- en buitenzwembad.

Dit vakantiechalet Molecaten Park Flevostrand Chalet type Honingbij 6-personen is gelegen op een prachtige locatie direct aan het strand van het Veluwemeer. De indeling van dit Chalet is verschillend, sommige chalets hebben een eettafel en sommige chalets hebben een bartafel. Verder is er aanwezig een LCD TV, keuken met afwasmachine, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel, douche en föhn. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met een twee persoons bed en twee slaapkamers met twee 1 -pers. bedden. Bij de huurprijs inbegrepen is bedlinnen. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor elektrische fietsen. Huisdieren zijn, tegen betaling, toegestaan. (max. 2 pers chalet) U kunt  tegen betaling gebruik maken van WiFi. Parkeren op de centrale parkeerplaats op het park.

Wat te doen op Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen

Dit vakantiepark Molecaten Park Flevostrand Chalet type Honingbij 6-personen in Biddinghuizen is bijzonder geschikt voor iedereen die houdt van water en strand. U kunt genieten van de diverse watersporten op het Veluwemeer, zeilschool De Randmeren kan uw zeil- en surflessen en bootverhuur verzorgen. Op het park zijn een buitenzwembad en binnenzwembad met glijbaan, whirlpool en kinderbad aanwezig. Het binnenbad is tegen een kleine vergoeding toegankelijk. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals knutselen en paintbal, maar je kunt ook meedoen aan een te gekke schuimparty! Verder is er een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel, midgetgolf, jeu de boulesbaan, all-weather tennisbanen en een sportveld. U kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt en als u een dag geen zin aan koken heeft is er een snackbar voor een heerlijke snack. Op het terras aan het Veluwemeer, bij het restaurant Zuid Zoet Zout kunt u heerlijk lunchen of dineren.

De omgeving van het vakantiepark Flevostrand

Een dag geen zin aan het zwembad of het strand? Dan valt er in de omgeving van dit familiepark voldoende te beleven. Maak een mooie wandel- of fietstocht, fietsen en routes zijn bij de receptie te huur. Breng een bezoek de historische stadjes Elburg of Spakenburg. Ook de grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk en de Apenheul in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen zijn niet ver rijden. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het Dinopark in Zwolle of het doepark Nooterhof. En een dagje shoppen kan prima in Lelystad of Almere!

In dit gezellige aan het strand gelegen Molecaten Park Flevostrand Chalet type Honingbij 6-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige provincie Flevoland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht