Vakantiehuis Bemelen: Bungalow type Ravenbosch 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Bemelen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Bemelen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Resort Mooi Bemelen in Bemelen, Limburg, Nederland.

In het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburg luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op Resort Mooi Bemelen in Bemelen, Limburg.

Deze L-vormige Resort Mooi Bemelen Bungalow type Ravenbosch 6-personen beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat en waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras en tuinmeubilair. In sommige bungalows zijn huisdieren toegestaan. U kunt ook een bungalow met sauna reserveren, kijkt u even op de website voor meerdere types, prijzen en speciale aanbiedingen.

Het Vakantiepark Resort Mooi Bemelen

Dit park is mooi gelegen vlakbij het drielandenpunt in de provincie Limburg. Het park beschikt over een grote buitenspeeltuin en zal in de toekomst worden uitgebreid met een zwembad. Bij eetcafé Roemers op 2 km afstand van het park kunt u heerlijk genieten op het terras van een lunch of diner.
De kinderen zult u een plezier doen met een dagje zwemmen in het subtropisch zwemparadijs op 15 minuten afstand in Gulpen.

Uitstapjes in de omgeving van het Vakantiepark in Zuid-Limburg

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Resort Mooi Bemelen Bungalow type Ravenbosch 6-personen  kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Door de centrale ligging zijn steden als Maastricht, Valkenburg, Vaals, Heerlen, Luik en Aken en gebieden als de Eifel en de Ardennen op korte reisafstand te bereiken. Een dagje naar pretpark De Valkenier is voor de kinderen een aanrader en ook een bezoek aan de grotten zijn voor de kinderen een belevenis. Neem de kabelbaan en bekijk Valkenburg van boven en pak daarna een terrasje in het gezellige Valkenburg.  
Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Resort Mooi Bemelen Bungalow type Ravenbosch 6-personen genieten van een super vakantie in het bourgondische Zuid-Limburg. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht