Vakantiehuis Bemelen: Bungalow type Biebosch 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Bemelen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Bemelen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige bungalow voor 4 personen te huur op Resort Mooi Bemelen in Bemelen, Limburg, Nederland.

In het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburg luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op Resort Mooi Bemelen in Bemelen, Limburg.

Deze vrijstaande Resort Mooi Bemelen Bungalow Type Biebosch 4-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. De indeling voor de slaapkamers is per bungalow verschillend, twee kamers met twee 1-persoons bedden of één slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met buitenhaard en voorzien van tuinmeubilair. Dit type bungalow beschikt over airconditioning. Huisdieren zijn in sommige bungalows toegestaan. Het vakantiepark beschikt over meerdere type bungalows, sommige ook met sauna. Kijk even op de site voor meer informatie en speciale aanbiedingen.

Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg

Het park beschikt nu alleen nog over een speeltuin voor de kinderen en zal in de toekomst verder worden uitgebreid. Op 2 km afstand van het park kunt u terecht bij eetcafé Roemers voor een heerlijk diner met een prachtig uitzicht vanaf het terras. De kinderen zullen zich prima vermaken in het subtropische zwemparadijs in Gulpen, maar 15 minuten rijden vanaf het park.
Resort Mooi Bemelen beschikt over meerdere types chalets en bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie, prijzen en speciale aanbiedingen.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van deze Resort Mooi Bemelen Bungalow Type Biebosch 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het park is centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. Een uitstapje maken naar het Bourgondische Maastricht of de Duitse stad Aken is één van de mogelijkheden. Het sprookjesbos in Valkenburg is erg leuk voor kleintjes. Maar ook het pretpark De Valkenier is een leuk uitstapje. En een bezoek aan het drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken! 
Kortom, niemand hoeft zich te vervelen in dit gezellige familiepark Resort Mooi Bemelen!
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren om het prachtige zuid Limburgse landschap te ontdekken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Resort Mooi Bemelen Bungalow Type Biebosch 4-personen in Bemelen, Zuid Limburg. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht