Vakantiehuis Belfeld: Bungalow type GB12L 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Belfeld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Belfeld, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Familie bungalow voor 12 personen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld, Limburg, Nederland.

Midden in de bossen gelegen vakantiepark met 2 tot 12 persoons vakantiewoningen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld Limburg. Familiepark met overdekt zwembad, natuurbad met strand en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze ruime EuroParcs Maasduinen Bungalow type GB12L 12-personen is uitermate geschikt om met de hele familie te genieten van een gezellig familie weekend of langer verblijf. Naast de gezellige woonkamer is er een keuken die voorzien is van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee 2-persoons en twee 4-persoons. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche en toilet. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Ook ligt er een handdoekenpakket en een badkamerpakket met shampoo, conditioner en douchegel voor u klaar! Terras met tuinmeubilair. Huisdieren (max.2) zijn toegestaan. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op familiepark EuroParcs Maasduinen

Dit familiepark EuroParcs Maasduinen in de buurt van Venlo heeft een tal van faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Allereerst het restaurant op het park Sophia's Italian, hier kunt u genieten van een heerlijk diner, of gebruik maken van het ontbijtbuffet. Er is een overdekt binnenzwembad met peuterbad, fitnessruimte, sauna en zonnebank. Zomers is het prima vertoeven aan het strand bij het natuurbad. Verder is er een airtrampoline, tafeltennistafel, sportveld en diverse speeltuintjes verdeeld over het park. In de schoolvakanties zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten. Op het park is fiets-, skelterverhuur aanwezig. Voorde snelle hap is er een snackbar op het park aanwezig, alleen geopend in de weekenden.

Activiteiten in de buurt van het park

Als gast van deze EuroParcs Maasduinen Bungalow Type GB12L 12-personen kunt u de keuze maken uit maar liefst 3 verschillende prachtige natuurgebieden zoals de Peel, Nationaal Park De Maasduinen en het Maasdal. De omgeving is een paradijs voor fietsers, wandelaars. Ook een bezoek aan het Thermaalbad of de Kasteeltuinen in Arcen zijn de moeite waard. Voor de kinderen is het speelpark Klein Zwitserland of een dagje naar het klimpark Fun Forest in Tegelen een super idee. Liever een dagje shoppen? Venlo is dichtbij of ga naar de Designer Outlet in Roermond.  Bij de receptie liggen folders van leuke uitstapjes in de omgeving voor u klaar!

In deze gezellige EuroParcs Maasduinen Bungalow Type GB12L 12-personen kunt u samen met de hele familie genieten van een ontspannend verblijf in de prachtige provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht