Vakantiehuis Belfeld: Bungalow type F 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Belfeld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Belfeld, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld, Limburg, Nederland.

Midden in de bossen gelegen vakantiepark met 2 tot 12 persoons vakantiewoningen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld Limburg. Familiepark met overdekt zwembad, natuurbad met strand en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze prachtige EuroParcs Maasduinen Bungalow type F 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte en gemeubileerde terras. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat. Enkele types beschikken over een afwasmachine. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Apart toilet. Badkamer met badkamermeubel en luxe douche. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Ook ligt er een handdoekenpakket en een badkamerpakket met shampoo, conditioner en douchegel voor u klaar! Dit type bungalow ligt vlakbij het strand en er zijn huisdieren (max.2) toegestaan. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op vakantiepark Maasduinen

Als gast van dit familiepark EuroParcs Maasduinen in de buurt van Venlo, heeft u de beschikking over veel faciliteiten waaronder een overdekt binnenzwembad met peuterbad, fitnessruimte, sauna en zonnebank. Zomers is het prima vertoeven bij het natuurbad met strand en speeltoestellen. Verder is er een airtrampoline, tafeltennistafel, sportveld en diverse speeltuintjes verdeeld over het park. In de schoolvakanties zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten. Op het park is fiets-, skelterverhuur aanwezig. In restaurant Sophia's Italian met gezellig terras kunt u genieten van een heerlijk diner. Even geen zin aan koken, dan kunt u in de weekenden terecht bij de snackbar op het park.

De omgeving van het park

Als gast van deze EuroParcs Maasduinen Bungalow type F 6-personen zult u genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Het park heeft dankzij de unieke ligging veel mogelijkheden vlakbij 3 prachtige natuurgebieden zoals de Peel, Nationaal Park De Maasduinen en het prachtige Maasdal. De omgeving is een paradijs voor fietsers, wandelaars. Ook een bezoek aan de Kasteeltuinen of het Thermaalbad in Arcen zijn de moeite waard. Voor de kinderen is het klimpark Fun Forest in Tegelen of het speelpark Klein Zwitserland een idee. Liever een dagje shoppen? Venlo is dichtbij of ga naar de Designer Outlet in Roermond. Vraag bij de receptie naar leuke uitstapjes in de omgeving, hier liggen ook de wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige EuroParcs Maasduinen Bungalow type F 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Limburg. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht