Vakantiehuis Belfeld: Bungalow type C 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Belfeld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Belfeld, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld, Limburg,Nederland.

Midden in de bossen gelegen vakantiepark met 2 tot 12 persoons vakantiewoningen te huur op EuroParcs Maasduinen in Belfeld Limburg. Familiepark met overdekt zwembad, natuurbad met strand en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze ruime EuroParcs Maasduinen Bungalow type C 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Met als extra de hotelservice, de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Ook ligt er een handdoekenpakket en een badkamerpakket met shampoo, conditioner en douchegel voor u klaar! Ruim zonneterras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is hier gratis en huisdieren zijn toegestaan.

Faciliteiten op het park

Als gast op dit vakantiepark zijn er tal van faciliteiten zoals een overdekt binnenzwembad met apart peuterbad, een wellness met relaxbanken, Turks stoombad, en Finse sauna. Verdeeld over het park zijn er diverse speeltoestellen en in de zomer is het heerlijk vertoeven op het strand bij het natuurmeer. Verder is er nog een sportveld, tafeltennistafel en airtrampoline. Op het park is fiets- en skelterverhuur aanwezig. In restaurant Sophia's Italian kunt u heerlijk dineren maar ook kunt u er gebruikmaken van de ontbijtservice. In de schoolvakanties zorgt een recreatieteam voor leuke activiteiten.

De omgeving van dit familiepark

Deze EuroParcs Maasduinen Bungalow type C voor 4-personen heeft een ideale ligging in de nabijheid van 3 verschillende natuurgebieden zoals de Peel, het prachtige Maasdal en het Nationale Park de Maasduinen. Het is een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten, fietsen zijn bij de receptie te huur en er liggen ook wandel- en fietsroutes voor u klaar! Ook de moeite waard is een bezoek aan het Thermaalbad Arcen en de Kasteeltuinen in Arcen. In het klimpark Fun Forest in Tegelen of het Toverland in Sevenum zullen de kinderen een fantastische dag beleven.

In deze gezellige familiepark EuroParcs Maasduinen Bungalow type C 4-personen kunt u samen genieten van een top vakantie in de prachtige provincie Limburg. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht