Vakantiehuis Beerze: Bungalow type Bosbungalow 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Beerze), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Beerze, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 8 personen te huur op Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze, Overijssel, Nederland.

Direct aan de Vecht liggend vakantiepark met vakantiewoningen voor 2 tot 16-personen te huur op Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze, Overijssel. Familiepark met binnen- en buitenzwembad en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze prachtige Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type Bosbungalow 8-personen is geschikt om met de hele familie te genieten. De bungalow heeft een ruime woonkamer met gashaard, keuken met afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Vier slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten. Ruime tuin met terras en tuinmeubilair. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark Beerze Bulten

Als gast van dit Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type Bosbungalow 8-personen zult u zich niet vervelen. Er is een overdekt zwemparadijs met glijbanen, watersproeiers en een peuterbad. Buiten een verwarmd zwembad met glijbanen. Verder op het park een fitnesscentrum, bowlingbanen, wellness centrum met sauna's en zonnebanken, een zoutgrot en beautysalon. Voor de kinderen is er één grote speeltuin en meerdere kleinere speeltuintjes en een indoorspeelparadijs. Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten het hele jaar door. Geen zin aan koken? Dan kunt u bij de brasserie of de snackbar terecht. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt.

Hardenberg en omgeving

Op Vakantiepark Beerze Bulten gaat u vast een heerlijke vakantie beleven. Er zijn leuke uitstapjes te maken zoals een mooie wandel- fiets of kanotocht langs de Vecht. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Slagharen of het Avonturenpark Hellendoorn. Ook een aanrader is het Natuurmuseum Holterberg in Holten. Alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving vindt u bij de receptie.

In dit moderne Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type Bosbungalow 8-personen kunt u samen met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht