Vakantiehuis Beerze: Bungalow type 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Beerze), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Beerze, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze, Overijssel, Nederland.

Direct aan de Vecht liggend vakantiepark met vakantiewoningen voor 2 tot 16-personen te huur op Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze, Overijssel. Familiepark met binnen- en buitenzwembad en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze vrijstaande Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type 6-personen beschikt over een ruime woonkamer met open keuken waarin een koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmachine, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers, één op de begane grond en twee op de eerste verdieping waarvan één open. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten een terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark Beerze Bulten

Op dit vakantiepark is ontzettend veel te bleven. Er is een zwemparadijs met binnenzwembad en glijbanen, adventure Island en peuterbad en ook een verwarmd buitenzwembad met glijbanen. Verder is er een wellness centrum met zonnebanken, sauna's, zoutgrot en een beautysalon. Buiten een grote speeltuin en diverse kleinere, en binnen een indoor speelparadijs. Verder nog een uitgebreid animatieprogramma, een fitnesscentrum, en bowlingbanen. De horeca bestaat uit een brasserie en een snackbar. Bij de supermarkt zijn de verse broodje voor het ontbijt verkrijgbaar.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Een dagje Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn zal een belevenis voor de kinderen zijn maar ook de prachtige omgeving van het park, het Overijsselse Vechtdal biedt voldoende mogelijkheden voor een wandeling, fiets- of kanotocht. Op het park kunt u fietsen en kano's huren, vraag even naar informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Vakantiepark Beerze Bulten Bungalow type 6-personen genieten van een super vakantie in het Overijsselse Vechtdal in Beerze in de provincie Overijssel. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht