Vakantiehuis Beekbergen: Chalet type G 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Beekbergen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Beekbergen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Beekbergen in Beekbergen, Gelderland, Nederland.

Vlakbij de Loense watervallen in de Veluwse bossen vakantiebungalows te huur voor 2 tot 24 personen op EuroParcs Beekbergen in Beekbergen, Nederland. Familie park midden in de natuur met overdekt zwembad.

Dit prachtige EuroParcs Beekbergen Chalet type G 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar en is het gebruik van Wifi gratis!

Op vakantiepark EuroParcs Beekbergen

Dit EuroParcs Beekbergen Chalet type G 6-personen is een ideale locatie voor de rust zoeker want het ligt midden in de natuur! U kunt op het park zwemmen in het overdekte zwembad met apart peuterbad, of genieten in de wellnessruimte met sauna en zonnebank. Als u even actief wilt zijn is er een fitnessruimte. Geen zin aan koken? In het restaurant 'Het Jachthuis' kunt u dagelijks genieten van een overheerlijke lunch of diner. Zelf koken kan ook, er is een mini supermarkt op het park maar ook in de snackbar Veluwe Plaza kunt u terecht voor een lekker frietje met.
Voor kinderen zijn er speeltuintjes en in de schoolzomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke spelactiviteiten. Verder is er een jeu de boules baan, airtrampoline, tafeltennis en tennisbaan. Bij de receptie kun je fietsen, mountainbikes en skelters huren.

De omgeving van het vakantiepark

Samen een gezellige dag beleven in het Nationale park De Hoge Veluwe? Het park is een paradijs met vele fiets- en wandelroutes. Voor de kinderen is het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem een aanrader! Verder kunt u kiezen uit verschillende leuke uitstapjes in de omgeving, ga naar het museum Paleis het Loo of bezoek bijvoorbeeld één van de vele leuke kastelen in de nabije omgeving. Ook de Apenheul in Apeldoorn is vlakbij. 
Bij de receptie liggen folders van leuke uitstapjes, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze moderne EuroParcs Beekbergen Chalet type G 6-personen kunt u genieten van een super vakantie op de Veluwe in onze prachtige provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht