Vakantiehuis Beekbergen: Bungalow type H8 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Beekbergen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Beekbergen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 8 personen te huur op EuroParcs Beekbergen in Beekbergen, Gelderland, Nederland.

Vlakbij de Loense watervallen in de Veluwse bossen vakantiebungalows te huur voor 2 tot 24 personen op EuroParcs Beekbergen in Beekbergen. Familie park midden in de natuur met overdekt zwembad.

Deze vrijstaande EuroParcs Beekbergen Bungalow type H8 8-personen heeft vier slaapkamers. De modern ingerichte woonkamer is voorzien van een open haard en in de open keuken treft u aan een afwasmachine en combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Elke bungalow heeft zijn eigen unieke inrichting. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Ruim terras met tuinmeubilair en grote tuin. Huisdieren (maximaal 2) zijn toegestaan. U kunt gratis gebruik maken van Wifi. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en als extra service ligt er een handdoekenpakket voor u klaar.

Faciliteiten op dit vakantiepark

In dit park ontdekt u de rust en de ruimte midden in de natuur, als gast van deze Droompark Beekbergen Bungalow type H8 8-personen is het een prima locatie, zeer centraal gelegen. Er is een overdekt zwembad met peuterbad aanwezig en kunt u gebruik maken van de wellnessruimte met sauna en zonnebank. Liever actief bezig zijn kan in de fitnessruimte. Voor de kinderen is er een speeltuin met airtrampoline, jeu de boulesbaan, sportvelden, biljart en tafeltennis en tennisbaan buiten. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. In de snackbar Veluwe Plaza kunt u een patatje met halen, en is een broodjesservice en minimarkt aanwezig en in restaurant 'Het Jachthuis'  is een dagelijkse lunch en diner mogelijk.

Wat is er in de omgeving van EuroParcs Beekbergen te doen

In de omgeving zijn veel leuke uitstapjes te ondernemen. Ontdek de prachtige natuur van het Nationale park De Hoge Veluwe, een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Bij de receptie kunt u een fiets of mountainbike huren en genieten van prachtige fietstochten. Bezoek ook één van de vele leuke kastelen in de nabije omgeving, of ga naar het museum Paleis het Loo. De attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem of de Apenheul in Apeldoorn liggen in de buurt van het park. De kinderen doet u een plezier met een dagje kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

In deze gezellige EuroParcs Beekbergen Bungalow type H8 8-personen kunt u samen genieten van een top vakantie op de Veluwe in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht