Vakantiehuis Baarlo: Ridderchalet voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Baarlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Limburg Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ridderchalet voor 4 pers.op Oostappen Vakantiepark De Berckt in Baarlo, Limburg.

In het prachtige Limburgse landschap op Oostappen Vakantiepark De Berckt vakantiewoningen voor 4 - 6 personen te huur. Familiepark met zwemparadijs en veel waterattracties.

Deze vrijstaande Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Ridderchalet voor 4-personen heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van een magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. In de badkamer is het toilet en douche met wastafel. Er zijn twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met 2 1-persoons bedden. Buiten op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en een parasol. Voor de kleintjes is er een kinderstoel,-box en badje te huur.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u even op de site voor eventueel andere types.

De faciliteiten op dit vakantiepark

In dit Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Ridderchalet voor 4-personen kunt u als gast van dit familiepark gratis gebruik maken van de vele faciliteiten op dit park. Zoals met z'n allen genieten in het zwemparadijs met glijbaan, bubbelbad, sauna, zonnebank en Turksstoombad. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad met een piratenschip. Voor buiten is er een prachtig speelkasteel wat natuurlijk in het kastelendorp Baarlo niet mag ontbreken! Het Oostappen Vakantiepark De Berckt beschikt verder over een restaurant met overheerlijke pizza's en pannenkoeken, snackbar, wasserette, supermarkt, midgetgolf, biljarttafel, Jeu de boulesbaan en zijn er fietsen en skelters te huur. Je kunt er ook een balletje slaan op de tennisbaan. Op dit kindvriendelijke vakantiepark is er in de schoolvakanties een animatieteam aanwezig en voor de kleintjes een Kids Club.

De omgeving

In de omgeving van het familiepark is er voldoende te beleven, lekker een fietstocht maken door de Maasvallei, of een dagje shoppen in de nabijgelegen stad Venlo. De kinderen zult u echt een plezier doen met een dagje attractiepark Toverland. Voor de oudere kinderen is het klimpark Fun Forest vlakbij het park een leuke uitdaging.

Samen met de hele familie plezier maken en genieten van een heerlijke vakantie in dit Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Ridderchalet voor 4-personen.
Reserveer deze heerlijke vakantie op Oostappen Vakantiepark De Berckt in Baarlo in de prachtige provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht