Vakantiehuis Baarlo: Kasteelchalet voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Baarlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Limburg Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Kasteelchalet voor 6 pers.op Oostappen Vakantiepark De Berckt in Baarlo, Limburg.

In het prachtige Limburgse landschap op Oostappen Vakantiepark De Berckt vakantiewoningen voor 4 - 6 personen te huur. Familiepark met zwemparadijs en veel waterattracties.

Op het Oostappen Vakantiepark De Berckt is dit vrijstaande Oostappen Vakantiepark Kasteelchalet voor 6-personen voorzien van zit- en eethoek met TV en kachel, in de keuken kunt u gebruik maken van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit chalet heeft drie slaapkamers. Op uw eigen terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. Er is kindermeubilair voor de kleintjes te huur.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u even op de site voor de andere types.

Op dit vakantiepark

In het zwemparadijs met bubbelbad, glijbaan, sauna, zonnebank en Turks Stoombad kunt u als gast van het Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Kasteelchalet voor 6 personen heerlijk genieten. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad met een Ed piratenschip.  Maar op dit vakantiepark is nog veel meer te beleven, zoals een prachtig speelkasteel, maar je kunt er ook midgetgolfen, of jeu de boulen, er is een tafelvoetbalspel, een biljart en speelautomaten. Een wedstrijdje tennis behoort ook tot de mogelijkheden. In de schoolvakanties zorgt een animatieteam voor een leuk spelprogramma, en de kleintjes kunnen naar de KidsClub. Verder is er op het park een supermarkt, restaurant, met lekkere pizza's en of pannenkoeken, en snackbar.

De omgeving van het vakantiepark

Bij de receptie van het park kunt u fietsen huren zodat u een prachtige fietstocht kunt maken over de Maasvallei. Voor de kinderen is een dagje naar het attractiepark Toverland een leuke verrassing. Ook het klimpark Fun Forest vlakbij het park is een leuke uitdaging. Een dagje shoppen kan in de nabijgelegen stad Venlo.

Kortom,alles wat nodig is voor een fijne vakantie in dit Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Kasteelchalet voor 6-personen.
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo in de prachtige provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht