Vakantiehuis Baarlo: Helden Mobilhome voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Baarlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Limburg Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 6 pers. Helden Mobilhome op Oostappen Vakantiepark De Berckt in Baarlo, Limburg.

In het prachtige Limburgse landschap op Oostappen Vakantiepark De Berckt vakantiewoningen voor 4 - 6 personen te huur. Familiepark met zwemparadijs en veel waterattracties.

Deze vrijstaande Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Helden Mobilhome voor 6-personen heeft een zit- en eethoek met TV en kachel, de open keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Drie slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en twee slaapkamers met 2 1-persoons bedden. Buiten kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. U kunt voor de kleintjes kindermeubilair huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u even op de site voor eventueel andere types.

Op dit vakantiepark

Als gast in deze Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Helden Mobilhome voor 6-personen kunt u en uw familie gebruik maken van de vele faciliteiten op dit park. Met de kinderen heerlijk genieten in het prachtige zwemparadijs met glijbaan, bubbelbad, sauna, zonnebank en Turks Stoombad en voor de kleintjes is er een apart baby- en peuterbad. In het kastelendorp Baarlo mag op dit vakantiepark een prachtig speelkasteel natuurlijk niet ontbreken! Je kunt er midgetgolfen of jeu de boulen. Een balletje slaan op de tennisbaan behoort ook tot de mogelijkheden. Voor binnen is een tafelbiljart, speelautomaten en tafelvoetbal. In de schoolvakanties is er een kidsclub en voor de oudere jeugd een leuk recreatieprogramma. Op het park is een supermarkt aanwezig en een heerlijk ijsje haal je bij de snackbar. Na een lange dag genieten in de natuur hoeft u zelf niet in de keuken aan de slag, bij het restaurant kunt u heerlijke pannenkoeken of pizza's eten.

De omgeving van het vakantiepark

In de bosrijke omgeving van het park, midden in de Maasvallei, kunt u met de hele familie een prachtige fietstocht maken, maar een dagje attractiepretpark Toverland is voor de kinderen extra leuk! Ook het klimpark Fun Forest vlakbij het park is een leuke uitdaging. Een dagje shoppen kan in de nabijgelegen stad Venlo.

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit ruime Oostappen Vakantiepark De Berckt Baarlo Helden Mobilhome voor 6-personen.
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op het Oostappen Vakantiepark De Berckt in Baarlo in de prachtige provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht