Vakantiehuis Assen: Chalet type CHV 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Assen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Assen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland.

In het Drentse landschap gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland. Kindvriendelijk park met binnen- en buitenzwembad.

Dit vrijstaande Vakantiepark Witterzomer Chalet type CHV 4-personen beschikt over een ruime woonkamer. De keuken is voorzien van een koelkast en combimagnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair. In dit chalet zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Vakantiepark Witterzomer

Het park ligt op een mooie locatie in een bosrijke omgeving en heeft een recreatievijver met eigen strand en speeltoestellen in het water. Er is een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en apart peuterbad, een indoorspeeltuin, groot springkussen, grote speeltuin en meerdere speeltoestellen verdeeld over het park. U kunt samen gaan midgetgolfen of een balletje slaan op één van de twee all-weather tennisbanen. Er zijn nog sportvelden voor voetbal, basketbal, of volleybal, een fietscrossbaan en vier bowlingbanen. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Lekker eten kun je bij brasserie De Bosuil en voor een overheerlijke snack moet je bij snackbar de Rappehap zijn. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt op het park.

De omgeving van Assen

Als gast van dit Vakantiepark Witterzomer Chalet type CHV 4-personen kunt u kiezen uit tal van leuke uitstapjes in de omgeving. Het park ligt in een bosrijke omgeving, hier kunt u een mooie wandeling of fietstocht maken, fietsen zijn te huur bij de receptie. De kinderen zullen genieten van een dagje Wildlands Adventure Zoo in Emmen, of bezoek het nieuwe kindermuseum van het Drents Museum in Assen en niet te vergeten het hunebeddencentrum in Borger. Ook het Boomkroonpad in Borger is een aanrader.  
Bij de receptie vindt u informatie en folders over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In dit knusse Vakantiepark Witterzomer Chalet type CHV 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in het Drentse Landschap. Wij heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht