Vakantiehuis Assen: Bungalow type C 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Assen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Assen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland.

In het Drentse landschap gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland. Kindvriendelijk park met binnen- en buitenzwembad.

Deze vrijstaande Vakantiepark Witterzomer Bungalow type C 6-personen beschikt over een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron en een koffiezetapparaat. Drie slaapkamers waarvan één op de begane grond, badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Tuin met terras op het zuiden voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Vakantiepark Witterzomer

Dit park heeft een perfecte ligging als u het Drentse landschap wilt gaan ontdekken. Op het park ligt een grote recreatievijver met rondom strand en in het water speeltoestellen voor de kinderen. Ook kunt u gebruik maken van het verwarmde buitenbad met gave waterglijbaan men apart peuterbad. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het indoor speelparadijs als het weer even niet mee zit en ook buiten zijn diverse mogelijkheden zoals een speeltuin, midgetgolf, sportvelden, een avonturen pad, springkussen en er zijn twee all-weather tennisbanen. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport en spel activiteiten voor alle leeftijden. Bij brasserie De Bosuil, kunt u heerlijk lunchen of dineren, ook pizza is mogelijk, verder kunt u terecht bij snackbar Rappehap. Bij de supermarkt op het park kunt u de dagelijkse boodschappen halen.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiepark Witterzomer Bungalow type C 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden zoals een dagje Wildlands Adventure Zoo in Emmen, bezoek het hunebeddenmuseum in Borger of het kindermuseum van het Drents Museum in Assen. Maak een mooie fietstocht langs de gezellige brinkdorpjes in de omgeving. De kinderen zullen het Boomkroonpad een belevenis vinden! 
Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Vakantiepark Witterzomer Bungalow type C 6-personen genieten van de rust en ruimte in het Drentse land. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht