Vakantiehuis Assen: Bungalow type BL 9-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Assen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Assen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 9
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 9 personen te huur op Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland.

In het Drentse landschap gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe, Nederland. Kindvriendelijk park met binnen- en buitenzwembad.

Deze prachtige Vakantiepark Witterzomer Bungalow type BL 9-personen beschikt over een gezellige en kleurrijke ingerichte  woonkamer met open haard. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Twee aparte toiletten in de hal. Er zijn drie slaapkamers met alle 1-persoons bedden. Badkamer met douche en wastafel. Ruime tuin met terras voorzien van picknicktafel. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark Witterzomer

In dit vakantiepark kunt u gebruik maken van veel faciliteiten. Bij het park ligt een grote recreatievijver met strand rondom en speeltoestellen voor de kinderen. Er zijn twee verwarmde buitenbaden met apart peuterbad en een mega glijbaan. Als het weer even niet mee zit kunnen de kinderen zich prima vermaken in het indoor speelparadijs en buiten zijn ook genoeg speelmogelijkheden zoals een speeltuin, springkussen, midgetgolf, sportvelden, avonturen pad en er zijn twee all-weather tennisbanen. Er worden leuke knutselochtenden georganiseerd door het animatieteam en voor alle leeftijden sport- en spel activiteiten. Geen zin aan koken in deze Vakantiepark Witterzomer Bungalow type BL 9-personen? Lekker lunchen of dineren kan bij brasserie De Bosuil en voor een overheerlijke snack kunt u terecht bij snackbar Rappehap. De verse broodjes voor het ontbijt haalt u bij de supermarkt op het park.

De omgeving van het vakantiepark

Als u het Drentse landschap wilt gaan ontdekken bent u hier aan het juiste adres. Het park ligt in een mooie in de omgeving, een uitstapje naar de dierentuin in Emmen is de moeite waard, maar ook een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving is een aanrader. Bezoek het hunebedmuseum in Borger, en de kinderen zullen een tocht over het Boomkroonpad de mooiste belevenis van deze vakantie vinden.
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving en kunt u hier een fiets huren.

In dit knusse Vakantiepark Witterzomer Bungalow type BL 9-personen  kunt u genieten van een super vakantie in het Drentse Landschap. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht