Vakantiehuis Arnhem | Villa type Veluwe Plus 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Arnhem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Arnhem, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 8 personen te huur op EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad.

Deze prachtige EuroParcs De Hooge Veluwe Villa type Veluwe Plus 8-personen beschikt over een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In deze villa kunt u gratis van WiFi gebruik maken. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Senseoapparaat, waterkoker, combimagnetron en koelkast. Er zijn vier slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Groot terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar!

EuroParcs De Hooge Veluwe

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze EuroParcs De Hooge Veluwe Villa type Veluwe Plus 8-personen. U kunt op het park gebruik maken van diverse faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met apart kleuterbad, een wellness centrum met infraroodcabines en sauna. Voor de kinderen zijn er speeltuinen op het park en een airtrampoline. Er is skelterverhuur op het park en het animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor gezellige knutselochtenden en leuke sport- en spelactiviteiten. Er is een supermarkt maar als u geen zin aan koken heeft kunt u in restaurant Boshuis genieten van een lekkere lunch of diner. Voor een patatje met kunt u terecht bij de snackbar. Wilt u lekker actief bezig blijven in de vakantie maak dan gebruik van de fitnessruimte.

De omgeving van dit vakantiepark

De omgeving van deze EuroParcs De Hooge Veluwe Villa type Veluwe Plus 8-personen biedt voldoende mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Met de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving is het genieten geblazen. Natuurlijk bezoekt u het nabijgelegen prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe, een paradijs voor fietsers, met natuurlijk het befaamde museum Kröller-Müller. Een dagje naar Pretpark Julianatoren zullen de kinderen super cool vinden, maar ook een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem of Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een aanrader! Bij de receptie vertellen ze u graag meer over wandel- en fietsroutes en alle bezienswaardigheden in de omgeving.

Geniet van een super vakantie op de Veluwe op dit prachtige EuroParcs De Hooge Veluwe in de provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht