Vakantiehuis Arnhem: Chalet type Cube la Mer 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Arnhem), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Arnhem, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad.

Dit prachtige EuroParcs De Hooge Veluwe Chalet type Cube la Mer 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe

Als natuurliefhebber zult u genieten want dit vakantiepark ligt direct bij het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het park beschikt over een verwarmd binnenzwembad en wellnesscentrum met sauna en infraroodcabine en een buitenzwembad met apart peuterbad. Voor de kinderen zijn er speeltuinen, een airtrampoline, sportveld om te voetballen, basket- of handballen. In de zomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Op het park is skelter- en fietsverhuur aanwezig. In restaurant Boshuis met terras kunt u genieten van een heerlijke lunch en/of diner. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt met een broodjesservice. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van dit vakantiepark in Arnhem

Als gast van dit EuroParcs De Hooge Veluwe Chalet type Cube la Mer 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken uit de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Met de kinderen is een dagje naar attractiepark Julianatoren een aanrader, maar ook Burgers Zoo in Arnhem is beslist de moeite waard! In de directe omgeving is veel te beleven vraag even bij de receptie naar de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes.

In dit gezellige EuroParcs De Hooge Veluwe Chalet type Cube la Mer 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht