Vakantiehuis Appelscha: Vakantiewoning type Unbrick One sauna en zwembad 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Appelscha, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 6 personen te huur op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland.

Midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland. Zeer kleinschalig vakantiepark met Duurzame unbrick woningen met zwembad en sauna.

In de woonkamer van deze luxe Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 6-personen een design bank en QLED TV. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, combi-oven, Nespresso Vertuo, Quooker, vaatwasmachine, wijnkast en PerfectDraft biertap. Drie slaapkamers met elk een eigen badkamer met regendouches en dubbele wastafel. Verder in deze luxe vakantiewoning een wasmachine en droger, strijkijzer en -plank, airco voor koeling en verwarming en kluis. Buiten uw eigen privé zwembad met infraroodsauna. Op het terras een outdoor sofa, eettafel en een Bastard Kamado BBQ.

Park Brinckerduyn in Appelscha

Er zijn veel sportmogelijkheden op dit vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha zoals een padelbaan, een hockey en voetbalveld, yogatuin, pannakooi en een bootcamp station. De kinderen kunnen lekker lekker klimmen en klauteren in de speeltuin. Gezellig een wedstrijdje met z'n allen op de Jeu de Boulesbaan is ook een optie. In het clubhuis op het park zijn alle diverse sportartikelen verkrijgbaar. In het dorp even verderop is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

Uitstapjes in de buurt van Appelscha

Als gast van deze Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 6-personen verblijft u midden in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold, er is voldoende te beleven in de omgeving. De kinderen zullen zich prima vermaken in attractiepark Duinenzathe of in het Klimbos in Appelscha. U zit midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold dus een heerlijk gebied om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Voor de kinderen is een beklimming van de Bosbergtoren, 33 meter hoog, een ware belevenis. In Frederiksoord kunt u de koloniehuisjes bezoeken van de Koloniën van Weldadigheid, ook vermeld op de Unesco Wereld erfgoedlijst. Een dagje shoppen, kan in het gezellige Assen.

In deze duurzame en luxe Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 6-personen met eigen zwembad en sauna zult u genieten van een geweldige vakantie in Appelscha, in de provincie Friesland op de grens van Drenthe. U bent van harte welkom Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht