Vakantiehuis Appelscha: Vakantiewoning type Unbrick One sauna en zwembad 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Appelscha, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 personen te huur op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland.

Midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland. Zeer kleinschalig vakantiepark met Duurzame unbrick woningen met zwembad en sauna.  

Deze luxe Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 4-personen heeft alles wat u maar wensen kunt. Wat dacht u van uw eigen privé zwembad en een opgiet- en infraroodsauna. Er is een modern ingerichte woonkamer met open keuken met van gemakken voorzien, zoals een combi-oven, Quooker, Nespresso Vertuo afwasmachine en een wijnklimaatkast. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer dubbele wastafel en föhn. Ook in de vakantiewoning een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en -plank en airco voor verwarming of koeling. In de woonkamer openslaande deuren naar het verlichtte terras met eettafel en stoelen, outdoor sofa en loungechair, evenals een Bastard Kamado BBQ. En niet te vergeten uw eigen privé zwembad en een opgiet- en infraroodsauna.

Park Brinckerduyn in Friesland

Er zijn op dit vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha veel mogelijkheden om in topconditie te blijven. Er is een padelbaan, een hockey en voetbalveld, yogatuin, pannakooi en een bootcamp station. Aan de kleintjes is ook gedacht, die kunnen lekker klimmen en klauteren in de waterspeeltuin. Samen met zijn allen een balletje slaan kan op de jeu de Boules baan. In het clubhuis op het park zijn alle diverse sportartikelen verkrijgbaar. In het dorp even verderop is een supermarkt aanwezig. In de directe omgeving kunnen de kinderen lekker plonzen in het Bosbad Appelscha, verwarmd openlucht zwembad met veel speel faciliteiten.

Uitstapjes in de omgeving van Appelscha

Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. Als gast van deze Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 4-personen verblijft u midden in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. Een heerlijk gebied om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Voor de kinderen is een beklimming van de Bosbergtoren, 33 meter hoog, een belevenis. Ook een uitje naar attractiepark Duinenzathe of lekker klimmen in het Klimbos Appelscha zal in de smaak vallen. In Frederiksoord kunt u de koloniehuisjes bezoeken van de Koloniën van Weldadigheid, ook vermeld op de Unesco Wereld erfgoedlijst. Even gezellig winkelen kan in Assen. 

In deze prachtige Vakantiepark Brinckerduyn Unbrick One sauna en zwembad 4-personen met eigen zwembad zult u genieten van een top vakantie in het Friese Appelscha. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht