Vakantiehuis Appelscha: Vakantiewoning type Unbrick One sauna 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Appelscha, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 2 personen te huur op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland.

Midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha, Friesland, Nederland. Zeer kleinschalig vakantiepark met duurzame Unbrick woningen met zwembad en sauna.

Deze luxe Vakantiepark Brinckerduyn Vakantiewoning type Unbrick One Sauna 2-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open luxe keuken. In de keuken een afwasmachine, combi-oven, magnetron, Nespresso Vertuo, Quooker, inductiekookplaat en wijnklimaatkast. Badkamer met regendouche, föhn, dubbele wastafel en toilet. Voor buiten een terras met parasol, outdoor lounge chair en sofa. Er is een wasmachine, droger en BBQ aanwezig. Deze Ubrick One heeft een airco voor koeling en verwarming en een privé opgiet- en infrarood sauna.

Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha

Dit 5 sterren vakantiepark heeft veel sportfaciliteiten zoals een padelbaan, hockey- en voetbalveld, yogatuin, bootcampstation, kinderjungle en pannakooi. In het clubhuis kunt u terecht voor uw sportartikelen of voor verschillende bordspellen. De kinderen zullen zich prima vermaken in de waterspeeltuin en in de directe omgeving in het Bosbad Appelscha kan heerlijk geplonsd worden in het openluchtzwembad met zonneweide, trampolines en springkussen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt in het vlakbij gelegen Appelscha.

De omgeving van Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha

De ligging van dit vakantiepark is perfect. Tenminste als u van rust en ruimte houdt. Als gast van deze Vakantiepark Brinckerduyn Vakantiewoning type Unbrick One sauna 2-personen kunt u prachtige fietstochten maken, het startpunt is het buitencentrum van het Drents-Friese Wold van staatbosbeheer. Er zijn vele wandel- en fietsroutes voor u gemaakt. Maak een bezoek aan de bosbergtoren, een uitkijktoren van 33 meter hoog, of het attractiepark Duinen Zathe, een echte belevenis voor de kinderen. Ook de moeite waard is een bezoek aan de de kleine koloniehuisjes van de Koloniën van Weldadigheid in Fredriksoord vermeld op de Wereld erfgoedlijst van Unesco.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Brinckerduyn Vakantiewoning type Unbrick One sauna 2-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit luxe duurzame vakantiepark in Appelscha, in de provincie Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht