Vakantiehuis Appelscha: Mobilhome type de Libelle 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Roggenberg Appelscha Friesland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland.

Vlakbij het nationaal park Drents-Friese Wold vakantiewoningen te huur op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland.
Prachtig vakantiepark vlakbij natuurgebied met zandverstuivingen, zwembad en kinderanimatie.

Deze nieuwe RCN Vakantiepark de Roggeberg Mobilhome type de Libelle 6-personen heeft een woonkamer met zithoek en TV, de keuken is voorzien van een een afwasmachine, magnetron en filterkoffiezetapparaat. Een modern ingerichte woonkamer met TV en DVD-speler. Drie slaapkamers waarvan één met onderschuif bed.  Twee badkamers met douche, toilet en wastafel. Half overdekt terras voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden. Het gebruik van WiFi is gratis. In een aantal mobilhomes zijn huisdieren toegestaan.

Faciliteiten op RCN Vakantiepark de Roggeberg

Op dit vakantiepark kunt u gebruik maken van veel faciliteiten. Voor kinderen is er van alles te beleven, verschillende speeltoestellen, overdekte speelplaats, tafeltennis, voetbaltafel, sportveld, Pannakooi, beachvolleybalveld, air trampoline en waterspetterparadijs.  Direct buiten het park is een verwarmd buitenzwembad. Er is een recreatieteam die voor leuke sport- en spelactiviteiten zorgt. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de tennis- en  midgetgolfbaan, de klimtoren en de lasergame. Bij de brasserie kunt u lekker lunchen, dineren of gewoon even borrelen en voor de snelle hap kunt u bij de snackbar een overheerlijke snack halen. Bij de supermarkthoek kunt u terecht voor verse broodjes en een lekker kopje koffie.

Activiteiten in de omgeving van Appelscha

Als u deze gezellige RCN Vakantiepark de Roggeberg Mobilhome type de Libelle 6-personen heeft gereserveerd kunt u genieten van een top vakantie. De omgeving van het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold is prima geschikt om leuke wandel- of fietstochten te maken, fietsen, mountainbikes en E-Choppers zijn bij de receptie te huur.  Voor kinderen mag een dagje attractiepark Duinen Zathe niet ontbreken, maar bezoek ook het gevangenismuseum in Veenhuizen en de Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord. Deze staan op de lijst Werelderfgoed van Unesco.

In deze RCN Vakantiepark de Roggeberg Mobilhome type de Libelle 6-personen midden in de prachtige bossen kunt u genieten van een heerlijke vakantie en komt u uitgerust terug uit Appelscha, provincie Friesland. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht