Vakantiehuis Appelscha: Bungalow type de Heivlinder 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Roggenberg Appelscha Friesland Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 8 personen op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland.

Vlakbij het nationaal park Drents-Friese Wold vakantiewoningen te huur op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland.
Prachtig vakantiepark vlakbij natuurgebied met zandverstuivingen, zwembad en kinderanimatie.

Deze luxe RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type Heivlinder 8-personen is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig met uitzicht op bos en heideveld. In de ruime woonkamer staan twee banken en twee fauteuils. In de open keuken een zithoek voor 8-personen met afwasmachine, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat. Vier 2-persoons slaapkamers. Twee badkamers met douche en wastafel en één met ligbad. Apart toilet. Buiten een terras op het zuiden met meubilair voor 8-personen. Apart fietsschuurtje.
Gratis gebruik van WiFi en huisdieren zijn toegestaan.

Faciliteiten op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha

Als gast van dit RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type de Heivlinder 8-personen hoeft niemand zich te vervelen. Voor kinderen is er van alles te doen, er zijn verschillende speeltoestellen, een overdekte speelplaats, een air trampoline en waterspetterparadijs, tafeltennis, voetbaltafel, sportveld, Pannakooi, beachvolleybalveld, dus voor elk wat wils op dit vakantiepark. Direct buiten het park is een verwarmd buitenzwembad. In de schoolvakanties organiseert het recreatieteam leuke sport- en spelactiviteiten. Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van de klimtoren, lasergame en de tennis- en midgetgolfbaan. Geen zin om te koken? Gezellig lunchen, dineren of even borrelen kan bij de basserie. Op het park is ook een supermarkthoek met verse broodjes, lekkere koffie een snackbar en pizzeria.

Wat is er te doen in de omgeving van Appelscha

Is er voldoende te beleven in de buurt van dit vakantiepark. U kunt in het prachtige natuurgebied van het Drents-Fries Wold mooie fiets-of mountainbiketochten maken, deze zijn bij de receptie te huur. Ook zijn er E-Choppers te huur. Voor de kinderen is een dagje attractiepark Duinen Zathe een optie. Bezoek ook het gevangenismuseum in Veenhuizen en de Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord met een rijke geschiedenis welke ook op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Leuke herinneringen maken met z'n allen en u zult deze vakantie in RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type de Heivlinder 8-personen niet snel vergeten. Wij heten u van harte welkom in Appelscha in de provincie Friesland. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht