Vakantiehuis Appelscha: Bungalow type de Grutto 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Appelscha), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Roggenberg Appelscha Friesland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige bungalow voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland

Vlakbij het nationaal park Drents-Friese Wold vakantiewoningen te huur op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha, Friesland, Nederland.
Prachtig vakantiepark vlakbij natuurgebied met zandverstuivingen, zwembad en kinderanimatie.

Deze prachtige RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type de Grutto 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met TV, DVD-speler en houtkachel. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en filter koffiezetapparaat. Twee 2-pers. persoons slaapkamers waarvan één met eigen TV. Luxe badkamer met wastafel, ligbad en douche met infraroodpaneel. In de woonkamer een schuifpui naar het, op het zuiden gelegen, overdekte terras. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle bungalows.

Over Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha

Als u een verblijf heeft geboekt in deze RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type de Grutto 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Op het park zijn verschillende speeltoestellen, een overdekte speelplaats, voetbaltafel, tafeltennis, sportveld, beachvolleybalveld, Pannakooi en spetterparadijs en air trampoline. Kortom teveel om op te noemen en niemand hoeft zich te vervelen! Voor leuke spel- en sportactiviteiten kun je bij het recreatieteam terecht. Het buitenzwembad is direct naast het park gelegen en gratis toegankelijk. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de tennisbanen, midgetgolf, klimtoren en lasergame. Bij de gezellige brasserie met terras kunt u heerlijk lunchen en dineren, verder is er op het park een pizzeria, brood en snackshop en ijsverkoop. In de minishop kunt u de kleine vergeten boodschappen halen.

Activiteiten in de omgeving van dit mooie vakantiepark

De omgeving van dit RCN Vakantiepark de Roggeberg Bungalow type de Grutto 4-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. In de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold zijn mooie fiets- of mountainbiketochten te maken. (Fietsen en mountainbikes zijn bij de receptie te huur) Bezoek het gevangenismuseum in Veenhuizen of de Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord met een rijke geschiedenis en uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Voor de kinderen mag een dagje Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha niet ontbreken.

In dit vakantiepark vlak bij het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Appelscha in de provincie Friesland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht