Vakantiehuis Andijk: Villa type Medemblik Wellness voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Andijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Andijk, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6-pers. villa type Medemblik Wellness op Villavakantiepark IJsselhof Andijk Noord-Holland

Direct aan het IJsselmeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 - 16 personen te huur op Villavakantiepark IJsselhof in Andijk Noord Holland. Familiepark met veel faciliteiten zoals een subtropisch binnenbad in de directe nabijheid.

Uw vakantieverblijf

Deze luxe Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Medemblik Wellness voor 6-personen is van alle gemakken voorzien. De ruime woonkamer met flatscreen TV heeft een open keuken met een combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad en apart toilet. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een traditionele sauna. Voor buiten kunt u lekker ontspannen op uw terrasvlonder direct aan het water. De ruime tuin is voorzien van tuinmeubilair.

Het park

Als gast van deze Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Medemblik Wellness voor 6-personen is er van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn veel faciliteiten zoals een voetbalveld, midgetgolfbaan, volleybal, tennisbaan, trampoline en voor de kleintjes een kinderboerderij. Ook beschikt het park over een pony ranch.
Even lekker met de hele familie zwemmen? U kunt als gast gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad "de Oase" tegenover het park. En bij mooi weer is het goed vertoeven aan het strandje op het park!
In de supermarkt kunt u dagelijks terecht voor uw versgebakken broodjes! Wilt u na een lange dag genieten nog even lekker uit eten? Het kan in de vele restaurants in de omgeving of de snackbar bij het park.

De omgeving

In de Villavakantiepark IJsselhof in Andijk Villa type Medemblik Wellness voor 6-personen kunt u heerlijk luieren of juist actief zijn. U kunt fietsen huren of een uitstapje maken naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De visserijplaatsjes Monnickendam en Volendam zijn ook een bezoek waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe villa op Villavakantiepark IJsselhof in Andijk in de provincie Noord-Holland! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht