Vakantiehuis Andijk: Villa type Medemblik voor 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Andijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Andijk, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse 8-pers. Villa type Medemblik op Villavakantiepark IJsselhof Andijk Noord-Holland

Direct aan het IJsselmeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 - 16 personen te huur op Villavakantiepark IJsselhof in Andijk Noord Holland. Familiepark met veel faciliteiten zoals een subtropisch binnenbad in de directe nabijheid.

Omschrijving van uw vakantiewoning

In deze knusse Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Medemblik voor 8-personen kunt u genieten van de rust en ruimte van het West-Friese land. De grote woonkamer met flatscreen TV heeft een open keuken met afwasmachine en combimagnetron. Badkamer met ligbad of douchecabine en apart toilet. Op de 1ste etage zijn 4 slaapkamers en apart toilet. Een aantal villa's hebben een slaapkamer beneden, ook kunt u reserveren voor een speciale kindervilla, deze heeft standaard een kinderstoel, badje en box. Er zijn beveiligde stopcontacten, een traphekje, zandbak en bolderwagen, wasmachine en wasdroger. Deze speciale villa's kunt u met voorkeur reserveren. Een aantal villa's hebben een terrasvlonder direct aan het water. Ook met voorkeur te boeken.

Voorzieningen op het park

Als gast van deze Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Medemblik voor 8-personen is er een ruim aanbod van faciliteiten en dus van alles te beleven voor jong en oud. U kunt er midgetgolfen, tennissen, voetballen en volleyballen. En voor de allerkleintjes is er een kinderboerderij en springkussen. Ook een ritje op een pony behoort tot de mogelijkheden bij de pony ranch.
Even lekker met de hele familie zwemmen? Tegenover het park ligt het prachtige verwarmde zwembad "de Oase" , u kunt als gast hiervan gratis gebruikmaken. In de zomer zullen uw kinderen zich prima vermaken aan het strandje op het park!
In de directe omgeving zijn verschillende restaurant voor een heerlijk diner en voor de snelle lekkere trek kunt u iets bestellen bij de snackbar.
Lekkere verse broodjes bij het ontbijt? Die haalt u in de supermarkt.

Wat is er te doen in de omgeving

In de Villavakantiepark IJsselhof in Andijk Villa type Medemblik voor 8-personen kunt u heerlijk relaxen of juist actief zijn. In de directe omgeving kunt u mooie fietstochten maken, op het park kunt u een fiets huren. Maak een uitstapje naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. U kunt ook een uitje plannen naar de historische stad Alkmaar. De gezellige vissersplaatsjes Volendam en Monnickendam zijn ook een bezoek waard!

Wij zien u graag genieten in deze prachtige villa's op Villavakantiepark IJsselhof in Andijk in de provincie Noord-Holland! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht