Vakantiehuis Andijk: Villa type Hoorn Wellness voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Andijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Andijk, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 4-pers. villa type Hoorn Wellness op Villavakantiepark IJsselhof Noord-Holland

Direct aan het IJsselmeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 - 16 personen te huur op Villavakantiepark IJsselhof in Andijk Noord-Holland. Familiepark met veel faciliteiten zoals een subtropisch binnenbad in de directe nabijheid.

Deze prachtige geheel gelijkvloers Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Hoorn Wellness voor 4-personen heeft een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combi-magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met stoomcabine en bubbelbad. Ook kunt u heerlijk genieten in de traditionele sauna. De villa heeft een unieke locatie direct aan het water gelegen met een ruim terras voorzien van tuinmeubilair. U beschikt over gratis WIFI. Met voorkeur kunt u als extra luxe ook een zonnebank bijboeken!

Op het park

Als gast van de vrijstaande Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Hoorn Wellness voor 4-personen kunt u samen genieten van de vele faciliteiten van dit familiepark. Vervelen is niet aan de orde, lekker pootje baden aan het strandje of ontspannen een hengeltje uitgooien, het kan allemaal. Het park beschikt over diverse speeltuinen, midgetgolf, een kinderboerderij, een ponyranch, voetbalveld, tennisbanen, kortom teveel om op te noemen. Ook kunt u gratis gebruikmaken van het subtropische binnenzwembad De Oase voor het vakantiepark.

Heeft u tijdens uw verblijf in deze prachtige villa een avondje geen zin om te koken? Dan kunt u vlakbij heerlijk eten bij het eethuis/pannenkoekenhuis Anytime, of voor een snelle snack bij de snackbar. Uw verse broodjes kunt u elke ochtend in de supermarkt halen.

Mogelijkheden in de omgeving

De Villavakantiepark IJsselhof Andijk Villa type Hoorn Wellness voor 4-personen ligt op loopafstand van het IJsselmeer, dat wordt genieten van het strand en de vele watersportmogelijkheden! De gezellige steden Enkhuizen en Medemblik zijn een bezoekje waard, en natuurlijk bezoekt u het open luchtmuseum in Enkhuizen! De visserijplaatsjes zoals Monnickendam, Edam en Volendam zijn makkelijk te bereiken.

Een vakantie in deze prachtige villa biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te ontspannen en te genieten van zon, zee, en het Noord-Hollandse land. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke tijd in deze Villa type Hoorn Wellness voor 4-personen op het Villavakantiepark IJsselhof in Andijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht