Summio Vakantiepark Het Drentse Wold: Bungalow type D Sauna 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Hoogersmilde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hoogersmilde, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Leuke bungalow met sauna type D Sauna 5-personen te huur op Summio Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde, Drenthe.

Schitterend in de bossen aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese Woud gelegen bungalows voor 4 - 6 personen te huur op Summio Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde, Drenthe, Nederland. Vakantiepark met Zwembad.

Deze fraaie Summio Vakantiepark Het Drentse Wold Drenthe Bungalow type D sauna 4 - 5 personen beschikt over: 3 slaapkamers (1 beneden, 2 boven), een badkamer met douche, wastafel en afzonderlijk toilet, een gezellig woongedeelte met houtkachel, gratis WIFI en TV, en een goed uitgeruste keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een eettafel met stoelen.

Verder beschikt deze Summio Vakantiepark Het Drentse Wold Drenthe Bungalow type D sauna 4 - 5 personen over een berging, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, over een tuin met tuinmeubilair en over een infrarood sauna en zonnebank. Deze bungalow is rookvrij.

Mogelijkheden in de omgeving van Summio Vakantiepark Het Drentse Wold

In de nabij gelegen plaats Beilen is een nieuw overdekt zwembad met diverse voorzieningen. Op zo'n 5 kilometer van het park ligt het Blauwe Meer van circa 50 hectare groot, waar u kunt zonnen en zwemmen. Op een soortgelijke afstand ligt recreatieplas Aekingermeer. Ook voor hengelsporters zijn er in de openbare wateren legio mogelijkheden.

In het natuurgebied treft u uitgestrekte naald- en loofbomen, heidevelden, graslanden, duinen, zandverstuivingen en moerasgebieden aan. Het mag duidelijk zijn dat wandelen en fietsen hier uitstekend mogelijk is. Het totale net van fietspaden telt een lengte van vele kilometers en in het Drents-Friese Woud is ruim 130 kilometer wandelpad beschikbaar, verdeeld over meer dan 30 rondwandelingen. Fietsen, mountainbikes en tandems kunt u huren bij de receptie, waar men u ook fietsroutes kan verstrekken. Voor kinderen zijn skelters, bolderkarren en kinderbakfietsjes te huur. Direct naast het park zijn een tweetal ATB-routes aangelegd, waar mountainbikers zich op vele terreinsoorten en door verschillende landschapstypen kunnen uitleven.

Op Summio Vakantiepark Het Drentse Wold in Drenthe

Als gast van deze Summio Vakantiepark Het Drentse Wold Drenthe Bungalow type D sauna 4 - 5 personen heeft u de beschikking over een sportveld, een kinderspeelplaats en een tafeltennistafel. In bepaalde weken van het hoogseizoen kunnen kinderen deelnemen aan het recreatieprogramma bij camping De Reeënwissel, die op 500 meter afstand van het park ligt. Op een paar honderd meter afstand van het park is er een restaurant met midgetgolfbaan. Het openlucht zwembad met apart kinderbad (beperkte openingstijden) en een ruime speelweide bevinden zich schuin tegenover het park. Als gast kunt u gratis gebruik maken van het zwembad!

Wanneer u op zoek bent naar een combinatie van rust, ruimte en recreatie is Summio Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde een aanbeveling waard!

Ga terug naar overzicht