Strandchalets huren in Lauwersoog, Lauwersmeer, Groningen, Nederland | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Groningen (Lauwersoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuisjes huren in Lauwersoog, Lauwersmeer, Groningen, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtig direct aan het Lauwersmeer gelegen strandchalets voor 4 personen te huur op Siblu Camping Lauwersoog, Lauwersmeer, Groningen, Nederland. Camping met strand.

Deze prachtig direct aan het Lauwersmeer gelegen Siblu Camping Lauwersoog Lauwersmeer Groningen Strandchalets zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers, een luxe badkamer met douche, een toilet, een woongedeelte met sofa, tafel, gratis WIFI, TV, en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en magnetron.

Voor buiten beschikt u over een heerlijke veranda met tuinmeubilair en een parkeerplaats bij het chalet. Siblu Camping Lauwersoog in Groningen beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Siblu Camping Lauwersoog Lauwersmeer Groningen Strandchalets heeft u bijvoorbeeld de beschikking over een heerlijk zandstrand direct aan het Lauwersmeer. Wilt u genieten van een Noordzee strand? Vaart u dan met één van onze eigen schepen mee naar Schiermonnikoog, hier bevindt zich het breedste strand van Europa!

Op Siblu Camping Lauwersoog vindt u verder een supermarkt, speeltoestellen, restaurant, scheepsbar, kunt u er fietsen, kano's, zeilboten en motorbootjes huren en u kunt er prima surfen en kitesurfen. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Siblu Camping Lauwersoog Lauwersmeer Groningen Strandchalets zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Maak een rondvaart om zeehonden te spotten of door het Nationaal Park Lauwersoog, of maak een Rescueboot-tocht waarbij het water je om de oren spat. Een dagje Schiermonnikoog is natuurlijk zeker een must. En uiteraard is de prachtige natuur rond het Lauwersmeer DE perfecte plek om heerlijke wandelingen te maken of fietstochten te ondernemen. Tip: neem de fietsveerpont naar de overkant van het Lauwersmeer, Suyderoogh.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie strandchalets op Siblu Camping Lauwersoog direct aan het Lauwersmeer in Lauwersoog, Groningen, Nederland.

Ga terug naar overzicht