Oostappen Vakantiepark Heelderpeel: Chalet type 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Heel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Heel, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in Heel, type chalet - vrijstaand chalet voor 4 personen - ca. 31 m².

Indeling: comfortabel chalet met een woonkamer en een aanbouwkeuken met o.a. een magnetron. Twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed of twee 1-pers. bedden en één met een 2-pers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De chalets beschikken over een tv en een terras met tuinmeubilair.

Het complete Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in Heel in Midden-Limburg is omgeven door water en bos. De nabij gelegen wateren beslaan ruim 3000 hectare grote en kleine plassen die uitkomen in de Maas. Ze vormen een ideale locatie voor watersporters, natuurliefhebbers en hengelsporters. Middelpunt van Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in Heel vormt de recreatieplas, welke omgeven is door zandstranden en zonneweiden.

Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in Heel biedt u een ideale combinatie van sport, recreatie en ontspanning. Rondom het recreatiemeer liggen vele faciliteiten, zoals een sport- en speelveld, een tennisbaan, een tafeltennisspel, een midgetgolfbaan en diverse speeltoestellen voor de kleintjes. Kinderen kunnen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie deelnemen aan gevarieerde activiteiten, die door het recreatieteam georganiseerd worden. Vooral kinderen van 4 tot 12 jaar zullen zich prima kunnen vermaken.

Verder zijn er een verwarmd openlucht zwembad, een supermarkt (beiden beperkt geopend) en een wasserette. In het ruim opgezette horecacentrum, (buiten het hoogseizoen beperkt geopend), vindt u een eetcafé/café/bar, een snackbar en een ijscorner. De nabij gelegen Maasplassen bieden uitgebreide mogelijkheden voor kanoërs, surfers, zeilers, duikers en waterskiërs. In dit zeer omvangrijke watersportgebied kunt u onder meer diverse typen boten huren. Ook kan hier natuurlijk uitstekend gezwommen worden.

Oostappen Vakantiepark Heelderpeel in Peel biedt de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat u bijvoorbeeld naar de plaatsen Thorn, Roermond en het Belgische Maaseik kunt fietsen. De rijke flora en fauna in het Heelderpeel-gebied, maken het erg aantrekkelijk om mooie wandel- en fietstochten te maken. Niet alleen het Leudal en de Beegderheide, maar ook De Meinweg en De Groote Peel zijn zeker een bezoek waard. Watersporters en natuurliefhebbers zullen in deze omgeving uitstekend aan hun trekken komen!

Ga terug naar overzicht