Mobilhomes huren in Rijnsburg, Zuid Holland, Nederland | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rijnsburg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Mobilhomes huren in Rijnsburg, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Prijzen en beschikbaarheid

Op slechts 5km. van het strand op een mooie locatie in de Randstad gelegen mobilhomes voor maximaal 8 personen te huur op Camping Koningshof in Rijnsburg, Zuid Holland, Nederland.

Deze prachtige Camping Koningshof Rijnsburg Zuid Holland Nederland Mobilhomes (type Espace) zijn geschikt voor maximaal 8 personen en beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel, verwarming en ventilator, radio met iPod docking station en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, grill/oven, magnetron en koel/vriescombinatie.

Voor buiten beschikt u over een gezellige veranda met tuintafel met stoelen, 2 zonneligbedden, een parasol en eventueel een barbecue. Camping Koningshof beschikt overigens over meerdere type vakantiehuisjes voor 6 - 8 personen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Koningshof Rijnsburg Zuid Holland Nederland Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Koningshof over een buitenzwembad en een binnenzwembad, een kinderbadje, glijbanen, ligstoelen en een zonneterras. En verder over een winkel, supermarkt, restaurant, bar, wifi, speelruimte, diverse speeltuinen, tennis, basketbal, volleybal, tafeltennis, u kunt er vissen en op de camping kunt u fietsen huren. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Camping Koningshof Rijnsburg Zuid Holland Nederland Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Voor oudere kinderen is Koningshof misschien wat rustig; de camping bij Duinrell in Wassenaar zal ze waarschijnlijk meer aanspreken. Maar toch, vanuit Rijnsburg zit u zo aan het strand van Katwijk aan Zee. Het is hooguit drie kilometer lopen, fietsen of autorijden. Of neem ze mee naar de ‘opgezette beesten’ van Naturalis in Leiden, de griezelige Gevangenpoort in Den Haag, een terrasje op de Grote Markt van Haarlem of naar de glooiende duinen tussen Katwijk en Wassenaar. Als u daar toch bent, dan moet u natuurlijk ook even naar pretpark Duinrell en samen gillend van de supersnelle glijbanen in het Tikibad.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige mobilhomes op Camping Koningshof in Rijnsburg op slechts 5km. van het strand in de provincie Zuid Holland in Nederland.

Ga terug naar overzicht