Mobilhomes huren in Nerezine, Losinj, Cres, Kvarner, Kroatie | vakantiehuisje voor 4 - 6 personen

Plaats
Kvarner (Nerezine), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Nerezine, Losinj, Cres, Kvarner, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een mooie locatie in het dorp Nerezine op het eiland Losinj gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Autocamp Rapoca, Nerezine, Losinj, Cres, Kroatie. Camping met strand.

Deze mooie Autocamp Rapoca Nerezine Losinj Cres Kroatie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers en een (2-pers.slaap-)sofa in de woonkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met hoekbank, tafel en stoelen, verwarming/airco en een open keuken met o.a. kookplaat, koelkast en keukeninventaris.

Voor buiten heeft u de beschikking over een overdekte veranda met tuinmeubilair, een lekkere plek om 's morgens te genieten van een kopje koffie of om spelletjes met de kinderen te doen in de avond. Autocamp Rapoca beschikt over verschillende type mobilhomes. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Autocamp Rapoca Nerezine Losinj Cres Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over een restaurant, speeltuin, watersport- en fietsverhuur, kleine supermarkt op de camping, supermarkt (op 300m.), gratis WIFI en verder ligt Autocamp Rapoca vlakbij zee. Goede watersportmogelijkheden.

De Autocamp Rapoca Nerezine Losinj Cres Kroatie Mobilhomes zijn een goed uitgangspunt om de prachtige omgeving van het eiland Losinj te verkennen. De camping ligt op fietsafstand van de gezellige plaatsjes Osor en Nerezine. De centrale ligging van Camping Rapoca op de eilanden Cres en Losinj biedt uitgebreide mogelijkheden om de beide eilanden te bezoeken. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Autocamp Rapoca in Nerezine op het eiland Losinj (Cres) in de regio Kvarner in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht