Mobilhomes huren in Medveja, Lovran, Kvarner, Kroatie | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Kvarner (Medveja, Lovran), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Medveja, Lovran, Kvarner, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Aan een prachtige baai met strand gelegen mobilhomes en appartementen voor 4 - 6 personen te huur op Camping Medveja in Lovran, Kvarner, Kroatie. Camping / Vakantiepark aan het strand.

Deze Autocamp & Tourist Village Medveja Lovran Kvarner Mobilhomes (type Premium) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetkamer met sofa, tafel, stoelen, tv, airco, WIFI en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een fraaie overdekte veranda met tuinmeubilair, ligstoelen en barbecue.

Autocamp & Tourist Village Medveja beschikt over diverse accommodaties waaronder nieuwe mobilhomes, maar ook prachtig ingerichte appartementen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en last-minute aanbiedingen.

De Autocamp & Tourist Village Medveja Lovran Kvarner Mobilhomes zijn - slechts gescheiden door een weg - direct gelegen aan een kilometer lang strand met diverse horecagelegenheden en terrasjes. Het strand is het middelpunt van leuke activiteiten in de zomervakantie: zonnebaden en recreatie zoals duiken, parasailen, kanovaren. En kinderen hebben hun eigen speelplaats. Verder is er op de camping een kleine supermarkt, een kiosk en souvenirshop, een internet corner en een speeltuin voor de kinderen.

Deze prachtige Autocamp & Tourist Village Medveja Lovran Kvarner Mobilhomes zijn gelegen in een deel van Kroatie wat bekend staat als het Kroatische paradijs voor fijnproevers. Verse vis, scampi, asperges en de beroemde kersen die groeien in de boomgaarden van het nabije kuststadje Lovran zijn de specialiteiten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mobilhomes op Autocamp & Tourist Village Medveja bij Lovran in de schitterende regio Kvarner in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht